bollard

menu-lampje-2Een multifunctioneel lampje, eentje die je overal even snel kunt inpluggen. Jullie weten inmiddels wel dat wij dol zijn op verlichting, we hebben ieder een fijne collectie bij elkaar gespaard. Deze Bollard Lamp van Menu Design heeft bij ons allebei een plekje veroverd.

eijffinger-1Shane Schneck ontwierp dit stoere exemplaar en deed dit op een hele slimme manier waardoor je hem op vier verschillende manieren kunt gebruiken: als hanglamp, tafellamp, vloerlamp of schijnwerper. En hij is steeds weer een echte blikvanger ondanks z’n kleine formaatje.

Wat ook een groots effect geeft, is om de Bollard in een groepje op te hangen, eventueel in verschillende kleuren bij elkaar. En dan wordt het kiezen nog lastig, want hij is verkrijgbaar in vijf hele fijne en bruikbare tinten. Wat dacht je van de combinatie donkergroen – ash – paars? Een rechthoekige eettafel leent zich ook perfect om de lampjes naast elkaar erboven te hangen. Qua lichtbron zijn de Bollards heel prettig. Door het matte schijfje aan de voorkant wordt het licht gedimd doorgegeven. En als je de lamp niet linea recta je kamer in laat schijnen, komt er door de siliconen achterkant ook indirect wat licht door.

menu-lampje-1Tof om te zien hoe andere bloggers dit lampje hebben verwerkt in hun eigen interieurs. Zo zagen we bij Greet van Style and Sugar een exemplaar in ‘ash’, helemaal passend bij haar kleurenpalet in naturel en Sanne van draadenspijker viel ook voor de paarse kleur die natuurlijk heerlijk matcht met haar nieuwe groene en zalmroze spulletjes. Paloma van psblog laat zien dat het lampje ook echt een hele fijne aanvulling is op een kinderkamer.

Aan de muur hangt nog een eyecatcher: het klokje van Pepe Heykoop. Net als de vazen handgemaakt door vrouwen die gesteund worden door de Tiny Miracle Foundation en ook dit klokje is helemaal van karton.

MisterDesign maakte deze post mogelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.