bloomon

Bloomon - liggendBloomon, iedereen heeft er inmiddels van gehoord. Ze vulden in no-time onze tijdlijn op Instagram met hun prachtige boeketten. In nog geen jaar tijd bezorgen zij inmiddels wekelijks 3000 tot 3500 bossen bloemen – in de avonduren – bij hun abonnees thuis. Je kunt kiezen uit verschillende maten en bepaalt zelf of je het boeket elke week, tweewekelijks of maandelijks wenst te ontvangen. Wat je ook kiest: genieten is gegarandeerd!

Bloomon 4 - staandBloomon 7 - staandBloomon groeit als een malle (en dat is ook niet zo gek) en verovert nu ook Duitsland met haar bloemenabonnement. Wij voelen ons dan ook zeer vereerd als we een kijkje mogen nemen in het hart van de zaak, het hoofdkantoor in Amsterdam. Hoewel de bloemen direct van de kwekers aan de abonnees geleverd worden komt de geur van bloemen ons in de lobby al tegemoet, want vandaag krijgen wij een heuse workshop onder bezielende leiding van Anton van Duijn. Hij is hét creatieve brein achter deze waanzinnige boeketten!

Bloomon 3 - staandDat bloemen zijn lust en leven zijn, straalt er vanaf! Kort en bondig vertelt hij ons dat hij graag met vergeten bloemen werkt: dat zijn de bloemen waarbij wij aan oma denken, maar door de blaadjes te verwijderen blijken dit prachtige exemplaren te zijn. Verder leert hij ons niet bang te zijn om in hoogte te variëren, zo krijgt iedere bloem een plek in het boeket en hoe belangrijk schoon water, al dan niet met een druppeltje chloor is. Al snel mogen we zelf aan de slag met onze Bloomon vaas en kunnen we helemaal losgaan met de bloemen die er voor ons klaarstaan. We voelen ons net kinderen in een snoepwinkel, zoveel keus en kleur.

Bloomon 5 - staandWanneer we er niet uit komen staat Anton met raad en daad – én een grapje – voor ons klaar en aan het einde van de workshop pakt hij onze creaties vakkundig in. Met de enorme bos bloemen in dito vaas verlaten wij opgewekt en tevreden Amsterdam, om thuis verder te genieten van een heerlijke ochtend en onze zelf samengestelde Bloomon boeketten. Tip: wil jij zelf ook een keer je vaas in de stijl van Anton vullen bekijk dan zijn filmpjes op YouTube.

Bloomon 6 - staandNu jullie toch helemaal in de sfeer van bloemen zitten, we beloofden jullie nog een winnaar. Op Instagram merkte @judithspaai al scherp op dat de foto van de winnares er zomaar eentje van ons zou kunnen zijn. Hij past perfect in de serie. En aan deze dame is het wel besteed om bloemen en producten kunstig vast te leggen. Lieve Yvonne, het #prchtgvaasjevanelke komt jouw kant! Mail je ons even?

Fijne zondagavond!

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.