blitse bugaboo

bugaboo2De kinderwagen. Een van de duurste items van de babyuitzetlijsten en wij kregen er gewoon eentje! Naast de eer, de prachtige bloemen en de fijne dag in Rotterdam had Esther van UrbanMoms.nl deze Bugaboo voor ons in petto toen wij de DMBA vakprijs wonnen.

bugaboo1De bugaboo cameleon³ is speciaal ontworpen voor ondernemende ouders die geen enkel terrein schuwen: zand, sneeuw of zelfs het bos is geen probleem voor deze flexibele wagen. Trendsetter Jessica had er jaren terug al eentje en trok daar altijd veel aandacht mee. Toen wij voor de eerste keer op pad gingen met deze limited ‘Elements’ uitvoering, hadden we ook veel bekijks. Oké, Lode en Goof zijn natuurlijk ook wel een heerlijk stel zo samen.

bugaboo3Als een prinsje zat Goof in z’n nieuwe wagen, geïnspireerd door zee, wind en rotsen en uitgevoerd in de meest luxe materialen. Op het kleurenpalet van gemêleerd azuurblauw en zachtroze (op een stoere manier voor zowel jongens als meisjes perfect dus!) werden we in Rotterdam al verliefd, de wagen stond daar in volle glorie op het podium in Boijmans van Beuningen. Lieve Blogstreet, organisatie, Bugaboo, Esther: superdankjewel!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.