bisou de lou

bisoudelou1Ken je dat? Dat je iets ziet en het gewoon wil hebben? Echt, wij proberen geen hebberds te zijn, maar zeg nou zelf: zou jij dit prachtige konijn kunnen weerstaan? Wij dus niet, want zoals je hier hebt kunnen lezen zijn wij dol op konijnen. Deze beauty is multifunctioneel, hij kan als knuffel dienen, maar voelt zich ook als kussen enorm thuis op onze banken. Gezellig tussen al onze andere fraaie exemplaren.

bisoudelou-konijnJij bent nu vast razend benieuwd wie dit onweerstaanbare konijnenhoofd voor ons maakte.

Deze unieke items worden namelijk met de hand (!) gemaakt en wel door Eveline van Bisou de Lou, wat ‘kus van Lou’ betekent. Wij volgen haar inmiddels al heel wat jaren op Instagram en durven wel te stellen dat al haar ontwerpen tot de laatste steek met dezelfde gedrevenheid en perfectie tot leven gewekt worden, wat soms weleens nachtwerk betekent. Net als wij houdt zij enorm van ‘onverwachte’ kleurencombinatie en eenvoudige vormen, maar elk item van haar hand straalt een bepaalde luxe uit. Daar houden wij van. En hoewel wij haar dromenvangers – je kent ze vast – echt fantastisch vinden (ze staan nog steeds hoog op de wishlist) hadden deze knuffelbare hoofden altijd een streepje bij ons voor. Maar ook haar kikkers, vliegers en vissen laten onze designharten sneller kloppen! Zelf is ze echt een duizendpoot, want naast het runnen van haar eigen label is Eveline ook nog moeder van een prachtig tweetal: Lou + Lizzy, bezoekt ze met grote regelmaat fijne musea en drinkt ze graag kopjes koffie in haar geliefde Rotterdam.

bisou-de-lou-4Geheel buiten onze comfort zone – want géén roze – koos Fleur een bruin en Jessica een goudgeel fluwelen konijnenhoofd. Wat ons betreft hadden we niet beter kunnen kiezen, we zijn dan ook dolblij met deze bijzondere toevoeging aan onze interieurs. En niet alleen wij, want ze hebben zo’n hoog knuffelgehalte, dat ook de kinderen er wel raad mee weten!

P.S. Viel jouw oog ook op die grappige poppen naast de (nieuwe) bank van Jessica? Deze zijn van Vitra, met wie wij onlangs een héle toffe samenwerking aangingen! Hier alvast een voorproefje!

bisou-de-lou-1Lieve Eveline, bedankt voor deze waanzinnig mooie konijnenhoofden, dat ze nog maar vele harten mogen gaan veroveren!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.