birgitt olislagers

Olislagers2Allebei zijn wij de trotse eigenaar van een borduurring van Birgitt Olislagers. Zo met een groepje bij elkaar zijn ze natuurlijk nóg veel toffer. Vogeltjes in alle kleuren en maten, met een houten of een zwarte omlijsting, maar ook insecten, vlinders en cactussen in alle vormen en hoedanigheden. De een nog treffender dan de ander, heel goed te mixen met andere kleine kunstwerkjes aan de muur zoals Storytiles of een lijst met opgezette vlinders.

Olislagers4Birgitt is studente aan het Amsterdam Fashion Institute en ze zoekt graag de grenzen op tussen creëren, interieur en kunst. Iedere streep op papier draagt bij aan een verrassend eindproduct, iedere stip of lijn voegt weer wat toe. Voor een customized familieportret kun je ook bij Birgitt terecht. In haar eigen stijl tovert ze jouw gezin op een grote borduurring, zelfs voor je parkiet of je pinguin is er een plekje!

Olislagers3Olislagers5Ook de biotopen zijn van de creatieve hand van Birgitt: robuuste potten met kurken deksels met daarin een landschapje van allerlei verschillende planten. Net zoals wij, heeft ze ook een enorme liefde voor bloemen. Natuurgetrouw, maar dan met een eigen twist, tekent ze bloemen na en maakt ze van deze illustraties prachtige posters. Deze zijn binnenkort op ons blog te bewonderen!

Olislagers1

4 reacties op “birgitt olislagers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *