audience award ’17

award-mtbams-1Heel veel dank. Maar dan echt: heel veel! Door jullie fanatieke stemgedrag mochten wij de Audience Award weer mee naar huis nemen. En dat doet ons glunderen van trots! Host Kirsten Jassies zei het al, maar deze award betekent dus dat jullie blij worden van wat wij doen. Dat onze blogs jullie raken, inspireren, motiveren, enthousiasmeren. Ons harde werken wordt beloond met deze prachtige award met details in Heart Wood.

award-mtbams-6Gisteren vonden ze dus plaats, de Meet the Blogger Awards. Het Amsterdamse Haarlemmermeerstation werd omgetoverd tot een sfeervolle locatie met overal bloeiende tulpen, dahlia’s van Fam.Flower Farm, bijzondere groene plantjes van Intens Home in gekleurde potjes van Elho, toffe tuinstoelen van Hartman. Praatjes van Kirsten Jassies en Liselore Stuut en het gezelschap van tientallen bloggers, Instagrammers: een hele inspirerende mix van de offline en online wereld.

award-mtbams-4award-mtbams-2Emily Quinton van ‘Make Light‘ vertelde over haar levenswerk, haar levensloop van bruidsfotograaf tot eigenaresse van een netwerk ‘for makers and doers’. Esther van de Paal praatte ons bij over haar ‘Babyccino‘ en het combineren van vier (bijna vijf) kinderen, haar blog en het samenwerken met een team verspreid over de hele wereld.

award-mtbams-5Het compleet vegetarische menu (gebaseerd op het populaire ‘shared dining’) verraste, vooral van het toetjes smulden we. Maar het allerleukste is het toch om alle gezichten bij de bekende namen weer eens te zien of voor het eerst te ontmoeten. We feliciteren Marij van My Attic  (met twee awards!), en nieuwkomer Marina van Veel Woongeluk en Kelly van Keeelly91 natuurlijk ook van harte! En even voor de nieuwsgierige en meelevende medebezoekers: de autosleutel is terecht! Stel je toch eens voor.. Enkele seconden voordat onze naam werd omgeroepen als winnaar, fluisterde Jessica Fleur in haar oor dat zij haar autosleutel kwijt was. Echt kwijt. Uren later – toen Jessica haar man inmiddels als een ware redder in nood met reservesleutel ‘eventjes’ naar Amsterdam kwam – werd hij gevonden. Onder in de tas van een tafelgenoot.

award-mtbams-3

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.