arnhemse stockdagen

arnhem5Na een bak koffie en een punt niet te versmaden ‘merengue lemon pie’ bij Sugar Hill wandelden we op de eerste tropische dag van het jaar de Klarendalseweg af om tijdens de Arnhemse Stockdagen fijne items te scoren.

arnhem6Zelfs na deze verwennerij deed de bakgeur die er bij de Bakbar hing naar meer verlangen. Bij Het Paradijs – onder andere bekend van de prachtige theekoppen van Esther Hörchner – weten ze wel hoe je een winkel moet inrichten en bij Graphic Playground kun je sinds een half jaar naast (grafisch) design ook terecht voor tatoeages, een goede match wat ons betreft.

arnhem4arnhem3We liepen nog langs Lenneke Wispelwey waar het werkelijk met de benen buiten hing (Lenneke vertelde dat er zelfs al voor openingstijd een rij stond!) en ontdekten de heerlijke interieurwinkel June Interiors verderop aan de Sonsbeeksingel. Meubels voor op de kinderkamer in de meest fantastische kleuren, met hele toffe reliëfjes erop, maar ook prachtige theedoeken en vazen.

arnhem1Met ruim dertig graden ‘even de stad inlopen’ bleek de moeite waard. We stopten natuurlijk bij Coming Soon waar we de konijntjes van Jorine Oosterhoff niet konden weerstaan. Op de terugweg naar huis sloegen we de Westervoortsedijk niet over, waar onder andere Klaas Kuiken en Weltevree in een fantastische industriële setting hun waar hadden uitgesteld.

Uiteraard valt er nog veel meer te ontdekken tijdens de Stockdagen en kun je nog drie dagen profiteren van mooie aanbiedingen, check van tevoren even de site als je niks wilt missen. Veel plezier en wij kijken reikhalzend uit naar al jullie aankopen!

4 Comments

  1. […] In ons blog over de Arnhemse Stockdagen noemden we deze fijne winkel al eventjes, June Interiors. Een unieke winkel waar je terecht kunt voor een te gekke kinderkamer, stoere woonaccessoires en lief behang. Maar vooral over de eigen lijn met meubeltjes waren wij enthousiast. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.