alle ballen verzamelen

Kerst blog 2 - handen met ballenB004-boom-JesHet is zover! We mogen eindelijk echt los… haal die kerstballen maar van zolder! Geef alle kandelaars die je kan vinden een plekje en maak het zo knus en gezellig mogelijk: het is tenslotte maar twee dagen per jaar kerst. Gelukkig mogen we van alle kerstversiering een week of vier genieten (meestal willen we dat ook niet veel langer, toch!?).

Al is de strijd rondom de echte kerstboom nog niet gestreden, deze kerstboom op doek is inmiddels een feit. Twee grote voordelen van deze boom: hij neemt geen ruimte in én hij verliest geen naalden. Wij prikten hier met spelden deze mooie papieren sterren van Hay (via le Diorama) op. Maar je kunt natuurlijk elke willekeurige kerstversiering ‘erin’ hangen!

Kerst blog 2 - IKEA boom + tafeltjeUiteraard zijn we de kleintjes niet vergeten, in de speelhoek hangt een kerstster gemaakt van een kinder-duimstok. We zagen hem vorig jaar al voorbij komen, maar nooit in deze vrolijke kleurtjes. Je snapt dat we deze duimstok in regenboog kleurtjes niet konden weerstaan. Op het dressoir prijkt een bontgekleurd bos gemaakt van houten speelblokken. De blokken van HAY zijn natuurlijk écht de max, maar met het krappe decemberbudget is dit een prima alternatief. En wanneer wij het oude autootje met het kerstboompje zien rijden beginnen we al snel de eerste kerstliedjes te neuriën. ‘I’m driving home for Christmas, Oh I can’t wait to see those faces’…..

B004-kerst-2

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.