aftellen

aftellen6Het bed staat al op klossen, de laatste noodzakelijke items worden online gescoord, de buik zakt langzaamaan naar beneden en de dromen ’s nachts worden levendiger en intenser. Nog een week of 3 (of 5 als hij nog op zijn gemak zit) en dan zijn we met zijn vieren.

aftellen7aftellen8De vluchttas staat nu bovenaan het lijstje (iemand nog onmisbare tips?), maar het plan is om weer thuis te gaan bevallen. Hoe zal dit jongetje zich melden? Net zoals zijn broer braaf op de geplande dag? Zal hij ook zo’n haast hebben of neemt hij rustig zijn tijd? Wat zal het weer wennen zijn. Gebroken nachten, zo’n breekbaar en teer ventje met wiebelhoofdje… Hoe zal Lode reageren en zal hij door de nachtvoedingen en -verschoningen heen slapen?

aftellen1Die antwoorden komen vanzelf. Voor nu probeer ik heel bewust van alle elleboogstoten en uitpuilende kontjes in mijn buik te genieten. Lode boft met zijn opa en oma’s die hem komen ‘luchten’ (best saai, zo’n moeder die niet eens kan meerennen met de loopfiets) en intussen is iedere knuffel van hem extra waardevol en emotioneel: de laatste weken dat hij onze exclusieve aandacht heeft.

aftellen5De schattige washand (‘baby shower glove‘) op de bovenste foto won de Baby Innovation Award en zorgt voor grip als je met je baby gaat douchen. 

10 reacties op “aftellen”

 1. Wat een spannende tijd voor jullie! Fijn dat je de praktische zaken klaar hebt nu.
  Geniet nog even van de ‘rust’! En inderdaad; we boffen met de opa’s en de oma’s❤️

 2. Super spannend zo de laatste weekjes! En wat een fijne spulletjes heb je bij elkaar verzameld voor je tweede zoontje. Mijn tip is lippenbalsem voor in de vluchttas/in je nachtkastje! Ik had ‘m wel.. niet gebruikt en achteraf spijt.
  Succes nog eventjes Fleur!

 3. Mooi! Spannende tijd. Straks kan je je waarschijnlijk niet meer voorstellen dat ie er ooit niet is geweest. Heel veel succes met de laatste loodjes, nog eventjes!

 4. Heel spannend weer deze laatste weekjes, fijn nog even alle tijd voor Lode. En straks smelten om hem als grote broer te zien. Rava roept de gehele dag door: ‘ Oooh, zussie’. En dan voel ik me zó dankbaar dat ze een zusje heeft gekregen. Echt heel bijzonder! Zet ‘m op!

 5. Wat een mooie spulletjes allemaal! Ik ben echt verliefd op het blauwe wieg/ledikant dekentje!!! Mag ik vragen waar het van is?
  Dit is alweer een tijdje geleden zie ik en inmiddels ben je een prachtige zoon rijker. Nog gefeliciteerd!! Hoop dat jullie lekker genieten met jullie vieren.

  1. Hee Suzanne, thanks voor je reactie! De deken is er eentje van Klippan, een ‘brushed cotton’ wiegdeken met de naam ‘Little Bear’. En dankjewel voor je felicitaties!

 6. Pingback: Een babykamer met het Cross behang

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *