op de foto

zuiver-samen1Op foto’s maken zijn we dol, geen nieuws. Iets minder enthousiast worden we van zelf op de foto gaan. Maar het is natuurlijk wel weer heel tof om goeie foto’s van jezelf te hebben.. Lastig. Maar gelukkig kennen wij Anouk. Een ochtend in Eindhoven samen met haar, prima locaties, lekkere koffies en taartjes en het was zo gefixt.

zuiver-jesOnze mannen zijn echt heel lief hoor, allebei hartstikke geschikt als fotograaf, maar wanneer ze ons voor de camera hebben missen ze een beetje de gave om ons aanwijzingen te geven. Daarom gebruikten we al vaak de autotimerfuncties van onze camera’s en renden we van statief (of tafeltje of stoel) naar de tafel, glimlach op -flits- klaar. Anouk stelt je gerust, is complimenteus (en dat werkt als een trein!), ze neemt de tijd en zoekt mee naar poses die bij je passen.

zuiver-fleurGek om van je eigen foto’s te zeggen, maar wij worden er blij van. De ochtend vloog om en de opbrengst is een online album vol foto’s die we voor allerlei doeleinden kunnen inzetten. Ook voor je bruiloft, je baby of je gezin kun je Anouk bellen: zeker weten dat ze daar wat prachtigs van maakt!

zuiver-samen2

15 reacties op “op de foto”

  1. Wauw! Jullie zien er inderdaad supergoed uit. Ik vind dat normaal gesproken ook al, maar deze foto’s zijn wel echt heel goed.

  2. Wat leuk! Inderdaad, achter je camera is het vaak een stuk prettiger dan ervoor. Heel fijn dat er iemand is die met jullie meedenkt en ook weet waar ze het over heeft. Dat zal heel ontspannen werken. De resultaten zien er lekker vrolijk en spontaan uit!

  3. Anouk is echt top! Wat heeft ze leuke foto’s van jullie gemaakt, jullie staan er super op! En die roze Apple….♡ WANT!!!

    XX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *