and the award goes to…

meettheblogger-1-staand Met maar liefst twee nominaties op zak – net als blogvriendin Suzanne – reisden wij gisteren af naar Amsterdam. Naar Hotel Casa 400 om precies te zijn, waar dit jaar ‘Meet the Blogger’ plaatsvond. Twee dagen lang kon je je daar als blogger laten inspireren, workshops (onder andere van Zilverblauw) volgen, lezingen bijwonen en vooral heel tips & trics tot je nemen om een succesvol blogger te worden. De altijd opgewekte en enthousiaste Kirsten Jassies – social media en marketing expert – presenteerde het evenement, je ziet haar hier stralen bij het aankondigen één van de lezers: Anne de Buck van Your Little Black Book.

meettheblogger-2-staandUiteraard mocht gave aankleding niet ontbreken, overal waar je keek stonden én hingen super toffe potjes van Elho gevuld met de mooiste bloemen van FlowerMoment, zij verzorgden ook de bloemen bij de Dutch Mom Blog Awards. Eerlijk is eerlijk, het zag er weer top uit.

Goed, om een lang verhaal kort te maken, na de super inspirerende keynote van Anne was het zover: de awarduitreiking! Voor de ‘Meet the Blogger Audience Award beginner’ beklommen wij het podium met Sanne van Draad en Spijker en de uit België afkomstige Told you so. Het is je vast niet ontgaan: we wonnen! De prachtige award werd om onze nekken gehangen en allemaal omdat onze volgers op ons hebben gestemd. Wij zijn dan ook mega blij met jou, moge dat duidelijk zijn: SUPER BEDANKT! De vtwonen Meet the Blogger award ging naar Theobert van The Nice Stuff Collector, die samen met Studio Babsie en ons genomineerd was in deze categorie. Theobert, van harte gefeliciteerd! In de categorie advanced sleepte Suus de audience award binnen en won Judith van Joelix de vtwonen prijs; gefeliciteerd dames!

meettheblogger-3-staandVol trots keerden we terug naar huis waar onze awards een fijn plekje kregen, Danee mocht opblijven en verwelkomde mama met één van haar fraaie tekeningen. We zijn zo verwend door de dames van de organisatie dat we – voordat we neer konden ploffen – nog even bezig waren met het schikken en stylen van de fijne potjes en bloemen. Zó lief, van Flexa kreeg iedere bezoeker een pot verf in de kleur van het jaar ‘Denim Drift’ (hier zie je hoe wij de slaapkamer een metamorfose gaven in deze kleur) in een stoere jeans tas. Wij zijn super benieuwd hoe andere mensen deze blauwtint gaan toepassen!

En denk jij bij het zien van deze toffe Elho items ‘die wil ik ook’? Het hangpotje heet b.for soft air en de prachtige plant staat in de b.for up, je vindt ze op de Elho site.

Wij gaan even verder nagenieten van een feestelijke zaterdagmiddag, fijne zondag!

meettheblogger-4-staand

19 Comments

  1. Gefeliciteerd met deze mooie prijs! Voor mij zijn jullie absolute terechte winnaressen, geniet elke keer weer van jullie stijl en mooie plaatjes!
  2. Jullie hebben dit dik verdiend !!!! Jullie zijn voor mij een grote inspiratiebron !!!! Altijd heerlijk om even tussen jullie mooie foto's te scrollen en weer nieuwe ideeën op te doen voor in ons huis!!! Dus echt superdik verdiend !!!! Veel liefs Gwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.