2016 in vierkantjes

jaaroverzicht-2016
Veel roze. Meer nieuwe ontdekkingen. De meeste inspiratie. Twee awards. Ontelbaar veel foto’s. Grote ergernissen over Instagram en het toch proberen los te laten. Zoeken naar onszelf. Trouw blijven aan onze eigen smaak. Nog meer roze. En natuurlijk keramiek, een verzameling die blijft groeien. Dat het nieuwe jaar maar creatief, origineel en gezellig mag worden. In Jessica haar nieuwe paleis, met misschien spannende plannen voor Fleur in het verschiet, de opgroeiende dreumesen, peuters, kleuters, pubers om ons heen, de mannen aan onze zij.

Voor jullie allemaal een heel gelukkig & gezond 2017, PROOST!

3 reacties op “2016 in vierkantjes”

  1. Jullie hebben voor onwijs veel mooie plaatjes en inspiratie gezorgd in 2016! Dankjulliewel dames! Ik blijf jullie ook in 2017 met veel plezier volgen! Geniet van al het moois dat het nieuwe jaar jullie te bieden heeft!

  2. Wauw meiden, een jaar om met recht trots op te zijn! Door de stomme ontwikkelingen bij IG (ik deel de irritatie) mis ik soms het een en ander, maar ik blijf jullie gewoon opzoeken hoor!! Ik ben benieuwd wat 2017 allemaal in petto heeft, ik kijk ernaar uit! Kus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *