10 weken VT Wonen

VTvazenTien weken bloggen voor ons favoriete woonmagazine, daar konden we gaan nee tegen zeggen. Elke week deelden we onze designfavorieten, onze lievelingsvazen en winkels die jij zeker een keer moet gaan bezoeken. We trapten af met de houten vogelobjecten van Karim, gevolgd door een blogpost gewijd aan roze, we hoeven je niet meer te vertellen waarom!

VTrozeVT 1 - staandUiteraard werden ook onze keramiekverzamelingen in het zonnetje gezet, die we op gezette tijden steeds aanvullen met de mooiste pareltjes. Maar we zijn niet alleen weg van porselein, deze houten wolven van het Belgische label ‘atelier Pierre’ stalen ook onze harten.

VTkeramiekVT 3 - staandDe stoere 3D-figuren maakten een week later plaats voor de waanzinnige mooie spiegels van Loof, eveneens van hout. Onweerstaanbaar vinden wij dit trio genaamd ‘Sight’, ontworpen door April & May.

VT 2 - liggendWeek 8 stond in het teken van vazen, wij komen er namelijk in om. PRCHTG staat ook wel bekend om onze uitbundige en kleurrijke bossen bloemen, dus deze beauty’s konden ook niet ontbreken in het lijstje. En toen ontdekten we KLOQ, de super gave klokken van Arjan Ros. We lieten er eentje maken in de fijnste tint roze en combineerden die met een neon rood uurwerk, is hij niet te gek?

VTkloqWe sloten de cyclus af met een winkel waar je gewoon een keer geweest móet zijn: Meijer & Floor in Arnhem. Voor nog meer fijne shoptips in deze stad verwijzen we je naar deze blogpost. Wil je op je gemak nog een keer alle items op VT Wonen lezen? Klik dan hier.

Voor nu: bedankt voor al jullie lieve en enthousiaste reacties, het was een feestje!

VT 1 - liggend

10 reacties op “10 weken VT Wonen”

 1. Prachtige plaatsje weer!
  Mag ik vragen waar dat zwarte en grijze tafeltjes van zijn (ik bedoel niet die grijze van Hay, maar die andere)
  Fijne avond en bedankt voor deze post op de zondagavond

 2. Kan me indenken dat het een feestje was om deze blogs te schrijven. De foto’s zijn ook om van te watertanden. En wat vliegen de weken dan toch om hè? Dat ventje met de gouden vogeltjes, waar is die van?
  Fijne dag vandaag.
  X Gertrud.

 3. Hesther van der Panne

  Fijne inspiratie al die mooie vrolijke plaatjes!! Waar komt die leuke roze staande lamp op de vijfde foto vandante?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *