10 jaar engel.

Engelpunt tien jaar - staand 1Twaalf jaar geleden naaide Sabien haar eerste vlaggenlijn en zei tegen haar man Jan: ‘Ik word de vlaggetjeskoningin van Nederland!’ En zo geschiedde! Inmiddels verkoopt zij meer dan alleen vlaggetjes, zelfs ook over de grens. Veel reden voor een feestje heeft Sabien niet nodig, want zij heeft elke dag wel wat te vieren, maar tien jaar Engel.: dat vraagt om flink uitpakken. Wie kan je je feest dan beter laten organiseren dan Femke en Eddy van Heeerlijk?! Dit alles op een voor ons bekende locatie, namelijk Seinwezen.

Engelpunt tien jaar - staand 2En zo reisden velen met mij afgelopen vrijdag af naar een zonovergoten Haarlem, waar in het begin van de middag het terrein was versierd met (hoe kan het ook anders) zelfgemaakte vlaggetjes in de tofste kleuren en prachtige bloemen. Na een ontvangst met koffie, thee en ‘to die for’ brownies verhuisde het gezelschap naar binnen om daar te genieten van een geweldig optreden van Max Douw. Sabien en ik pinkten al een traantje weg toen Max aan het inzingen was… wat een geweldige kleinkunstenaar, hou hem in de gaten! Ook Sabiens jongste dochter trad op voor haar moeder, zo dapper én vooral super lief!

Engelpunt - staandUiteraard werd niet alleen Sabien in het zonnetje gezet, maar ook Sabiens Angels: Aisa en Mirlotte. Er werd gelachen, heel veel gelachen en het meest door Sabien – ok, en een klein beetje geëmotioneerd gesnotterd –  er werd gepraat, gedronken, gegeten en gespeeld. Want op het terrein van Seinwezen kunnen kinderen heerlijk rondstruinen, op treinen klimmen en door het hoge gras rennen.

Engelpunt tien jaar - staand 5Engelpunt tien jaar - staand 4Als klap op de vuurpijl wordt er aan het einde van een fantastische dag taart gegeten: Femke maakte voor deze gelegenheid maar liefst vier van haar inmiddels beroemde stapeltaarten, VIER!!! En, jullie hebben echt super mazzel, wij hebben Femke het recept van deze overheerlijke taart met verse vruchten weten te ontfutselen. Houd het blog dus goed in de gaten, want binnenkort verras jij, net als Sabien, je gasten met deze op en top zomertaart!

Sabien, Aisa en Mirlotte, ook namens ons nogmaals van harte gefeliciteerd met de tiende verjaardag van Engel. Dat er nog maar vele kleurrijke jaren mogen volgen!!

Engelpunt tien jaar - staand 7

11 Comments

  1. […] kleine sfeervolle partijen. Naast het tot in de puntjes verzorgen van bruiloften en feestjes, zoals het feestje van Engel., verzorgt ze de styling van verschillende toffe evenementen. Wij waren ooit al eens bij één van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.