1 nieuwe kamer en 2 winnaressen

Kamer Danee - liggendHoewel Danee nog steeds veel complimentjes kreeg over haar kamer was het toch echt tijd voor een kleine metamorfose. Vier jaar geleden kwam Danee als baby in dit huis wonen, de zwarte babymeubeltjes verhuisden met ons mee en toen ze wat groter was kreeg ze een zwart ‘grote meisjesbed’. Maar eigenlijk was het kamertje veel te klein en te donker voor al dat zwart. Haar nieuwe kamertje moest dan ook licht en fris worden. De keuze voor dit toffe Roomblush-behang – genaamd Storm Grey – was dan ook snel gemaakt. Het lichte grijs is leuk voor zowel jongens als meisjes, maar wij kunnen ons deze print op elke plek in huis goed voorstellen. Het fijne van behang is dat je in een korte tijd groot resultaat hebt en met dit mooie kwaliteitsbehang was het klusje echt in een paar uur geklaard.

Kamer Danee - staand 1In eerste instantie zou het lichtgrijs met geel gecombineerd worden, maar uiteindelijk kozen we er toch voor de kamer met roze aan te kleden. Een beetje ingegeven door de spulletjes die we nog hadden. Haar boeken werden geëtaleerd op deze niet-zo-originele, maar wel super handige Ikea-plankjes. Op deze manier heeft ze al haar favoriete boekjes binnen handbereik en komen de prachtig geïllustreerde kaften goed tot hun recht.

Kamer Danee - staand 2Danee bofte echt enorm, want de Hay-haken en het Pivot wandplankje lagen al een tijdje op een nieuwe bestemming te wachten. Ze vonden allemaal een plekje op de andere wand, die gewoon wit bleef, maar misschien in de toekomst toch een zacht kleurtje krijgt, zodat ze wat meer opvallen. De panda koos ze zelf uit bij Liefs van Maantje, we haalden hem persoonlijk op toen we bij Janneke een binnenkijker maakten.

Kamer Danee - staand 3En dan het pronkstuk van de kamer: het inmiddels beroemde ijsje van Engel. Een super gave zeefdruk, waarvan de kleuren in het echt nóg mooier zijn. Zelfs op donkere dagen geeft hij je het ultieme zomergevoel. Als vanzelf krijg je zin in zwemfeestjes met je liefste vrienden, wil je uren bbq-en en natuurlijk… ijsjes eten! Maar jullie kunnen inmiddels vast nog maar aan één ding denken, namelijk: wie zijn de twee gelukkigen van onze droom giveaway?

Kamer Danee - staand ijs

We houden jullie niet langer in spanning. De winnares van pakket 1 is:

Schermafbeelding 2015-08-30 om 19.11.49kopie

En pakket 2 verhuist naar:

Schermafbeelding 2015-08-30 om 19.12.23

Mailen jullie ons op info@prchtg.nl? Dan komen de pretpakketten zo snel mogelijk jullie kant op!

13 Comments

  1. Oh man o man, had al gereageerd op IG maar ook nog even op de blog natuurlijk! Zo blij met de waanzinnig mooie spulletjes! Ik heb vannacht in m'n dromen het al een mooi plekje gegeven. Nogmaals bedankt lieverds! X Seline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.