Thuis

Taart en workshops

17 september 2019

Of wij een taart wilden proeven. Yana – beter bekend als ‘de Javaanse Dame’ stuurde ons via Instagram een berichtje waarin zij vertelde dat zij haar bedrijf aan het opstarten is. Ze bakt graag taarten en koekjes voor je voor allerlei soorten gelegenheden en geen uitdaging is haar te groot. Je kunt haar een berichtje sturen met je wensen via Instagram en dan gaat zij haar magie toepassen. Wij stuurden een foto van onze taartschalen van DesignBite en zij maakte deze prachtige, superstrakke taart opgebouwd uit vanille cake met lemon curd, passievrucht, caramel en stukjes framboos. Jullie kennen ons: wij zijn fijnproevers. Maar jongens, deze smaken passen echt hemels bij elkaar!

En alles is tot in detail afgewerkt. De chocolade sails zijn zo kunstig, zonde om op te eten, maar dat deden we uiteraard toch! Door ze op de taart te zetten ontstaat er een waar kunstwerk, het deed ons een beetje denken aan het schilderij van Jan Wolkers dat bij Jessica in de keuken hangt. De bijbehorende PRCHTG koekjes staan natuurlijk wel heel tof op een feesttafel en maken het plaatje helemaal af.

Tijdens het taarten proeven hebben we natuurlijk alle tijd gehad om heerlijk bij te kletsen en om dingen voor te bereiden – intussen werd Mies gevoed en gesust en Goof opgehaald van school – want er staat van alles op de planning. Zo kunnen wij jullie vertellen dat we op zaterdag 5 oktober drie workshops mogen gaan geven op de Woonbeurs. Superspannend, maar minstens zo leuk. We hebben ervoor gekozen om moodboards te gaan maken. Onze rode draad is roze en we zijn benieuwd wat jouw lievelingskleur is en of je die durft toe te voegen in je interieur? Hoe geef je jouw thuis net dat beetje ‘PRCHTG’? Je gaat naar huis met een inspirerend moodboard en een waanzinnige goodiebag, want we hebben toch toffe sponsors gevonden! Zij verzorgen ook fantastische designitems die we mogen verloten tijdens de beurs, alleen daarom zou het al de moeite waard zijn om mee te doen. Via Stories zullen we wat tipjes van de sluier gaan oplichten en we weten zeker dat ook jij er blij van wordt! Leuk als je je inschrijft – hoe dat kan volgt later – om mee te komen ‘moodboarden’ met ons.

Heel erg bedankt Yana voor deze taart. We zijn onder de indruk van je bakkunsten!