Thuis

Slapen als een god in Frankrijk

14 mei 2020

Nu we veel – lees altijd – thuis zijn en zelfs de zomervakantie op losse schroeven staat zijn we veel met onze interieurs bezig. Zo verdwijnen alle vieze kinderhandjes op de muren onder een fris laagje verf, hebben we uren doorgebracht in onze tuinen en – het allerleukste – wordt elke ruimte in huis eens flink onder handen genomen. Zo ook de slaapkamer!

Strepen zijn helemaal terug van weggeweest, eerder showden we al het behang op Jessica haar slaapkamer, legden we heel veel gestreepte kussens op onze banken in de zithoek en ook in onze kledingkasten is elke zomer wel een Bretonse streep te vinden. Dus toen we deze dekbedovertrekken zagen waren we meteen verliefd en wisten we het meteen: we gaan voor een mix van roze – what else? – en grijs.

Omdat je in een handomdraai een ‘andere’ slaapkamer hebt worden wij echt enorm blij van nieuw bedtextiel. Zeker wanneer het gemaakt is van extra zacht katoen – ideaal voor de warmere nachten – en een toffe print heeft, zoals deze gave streep van Cinderella. Dit dekbedovertrek draagt niet voor niks de naam Costa, het doet ons verlangen naar zwoele zomernachten aan de Franse kust en nu juist deze zover weg lijken halen we ze gewoon zelf in huis. Als je je ogen sluit hoor je bijna de zee!

‘Live up your Dreams’ is dan ook niet voor niks de lijfspreuk van Cinderella. Slaap lekker!