Thuis

Slaapkamergeheimen

21 maart 2020

De slaapkamer is – zeker nu we allemaal verplicht thuis zijn – een plek waar we graag zijn. Eentje waar we ons even terug kunnen trekken uit de hectiek van een gezin. Het is voor ons dan ook geen ondergeschoven kindje: we zorgden er voor een fijne sfeer, mooie verlichting en handige knoppen (dit messing knopje is van Vij5) en plankjes (deze houten leukerd is van Woodendot) om onze lievelingskledingstukken te kunnen etaleren.

Het is bij uitstek de plek om goed na te denken over de fijnste materialen en rijke kleuren, is dit geen heerlijke palet? Toen IXXI ons vroeg of wij hun nieuwste designs wilden zien voor een eventuele samenwerking, werden wij op slag verliefd op deze geweldige lente-collectie die voortkwam uit een samenwerking met Sacrée Frangine en dan met name op deze afbeelding met de naam ‘Coussi Cousine’.

Deze wanddecoratie – die overigens eenvoudig op te hangen is – matcht heerlijk met de fluwelen sprei en bijpassend sierkussentje van Essenza. onze favoriete stippen kussenovertrekken van la Cerise sur le Gateau, de hoeslakens van Swedish Linens en het dekbedovertrek van H&M. En wat dacht je van die toffe jumpsuit uit de nieuwe collectie van Tessa Koops via Made by Keet? Hier worden wij, in een veranderende wereld heel blij van. Deelden we toch zomaar even al onze slaapkamergeheimen met jou!

Liefs en zorg goed voor elkaar in deze roerige tijden!

Deze fijne plaatjes konden we maken dankzij de PRCHTGe IXXI die we zelf mochten kiezen uit de nieuwe collectie die vanaf nu online te koop is!