Design

Kink

1 april 2020

Wat een enorme verandering brengt zo’n plafondhoge kast met zich mee in een woonkamer! Maar deze Tylko speelt vandaag slechts een bijrol. Binnenkort natuurlijk alle informatie over deze kast waarin we zelf de maten kozen, de vakken, lades en deurtjes. Hij biedt alle plek aan de schatten die Fleur graag wil tentoonstellen en hij heeft fijne verstopplekjes voor spullen die wat minder mooi zijn om te showen: ideaal. En die felbegeerde hoofdrol dan? Die wordt geclaimd door de nieuwste vaas van het designlabel Muuto. Lang geleden, werden we verliefd op de Kink die toen nog niet door Muuto in productie was genomen. We zagen hem (of liever ‘haar’ met die prachtige bolle, ronde vormen) op het Instagramaccount van de Rotterdamse designstudio Earnest Studio voorbijkomen in dat sprookjesachtige lilablauw en in een diepe roodtint.

De Muuto Kink Vaas is handgemaakt van prachtig porselein. Aan de binnenkant is hij geglazuurd, maar de buitenkant heeft een supermooie matte uitstraling. Fleur koos voor de naturel, zandkleur omdat deze zo mooi uitkomt tegen de gekleurde muren. De twee kelken kunnen allebei volgestopt worden met bloemen, maar het is ook heel stijlvol om er eentje leeg te laten. En ook wanneer er helemaal niets in de vaas staat, is hij nog de moeite waard om naar te kijken.

Hier staat hij vol met lentebloeiers. De anemonen en ranonkels komen uit eerdere boeketten, we plukten wat fijne takken tijdens ons dagelijks ommetje en zo ontstaat een heerlijk boeket. Belangrijk om je tijdens deze dagen toch bewust te zijn van het nieuwe seizoen, want die deed zonovergoten zijn intrede dit jaar en laat zich door geen virus tegenhouden! Tover je Design Vazen tevoorschijn en ben creatief met plukkers, overblijvers en nieuwe bloemen. Want de bloemisten staan te juichen als jij ze verblijdt met een aankoop! Onze vaste leveranciers bedachten al thuisbrengservices waarbij we helemaal geen risico hoeven te lopen, grote kans dat die van jou ook mee wil denken!

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign.