Design

Designbanken

5 december 2020

Al jaren is ons motto: ‘In een huis moet geleefd worden’. Mensen vragen ons altijd hoe we dat doen met drie kinderen: Fleur met drie kleintjes en Jessica met drie grote. We vragen ons af of klein of groot verschil maak. Volgens ons zijn we zelf de grootste knoeipotten! Dit motto wil overigens niet zeggen dat wij niet voor design banken kiezen, ‘design’ zegt wel degelijk iets over de kwaliteit van een bank. Waar een betaalbare bank van een grote keten er na een jaar als een slons bijstaat, ziet je designbank er – ook wanneer er geleefd wordt – nog fris en fruitig uit.

Als trouwe lezer van ons blog weet je dat wij een zwak voor keramiek, roze en design meubels hebben. We kiezen daardoor vaak voor dezelfde items, dat bleek maar weer toen we voor onze – inmiddels niet meer zo – nieuwe huizen allebei voor de Mags van HAY kozen. Fleur ging voor eentje bekleed in een stoer donkergroen en Jessica voor eentje die gestoffeerd is met een zwart/wit gemêleerde stof. De Mags is een strakke, moderne bank die opgebouwd is uit verschillende modules. Hierdoor kan je de bank helemaal naar wens samenstellen. Hij kan zich aan elke ruimte aanpassen. Het is dan ook niet voor niks dat deze bank – met oneindig veel mogelijkheden – in veel van onze adviezen voorkomt.

Super leuk om even terug te blikken, want Jessica had al eerder een Mags. Kan je je deze blauwe beauty nog herinneren? Overigens zijn er nog veel meer mooie banken, wat dacht je van de Outline van Muuto of de Cloud van &Traditon? Stiekem dromen wij allebei van een enorme hoekopstelling – in roze – van de Togo van het Italiaanse Ligne Roset, dit dan in combinatie met een ander huis. Een mens moet immers wat te dromen hebben, welke bank staat op jouw wensenlijst?

Deze blogpost schreven we voor MisterDesign, de place to be in Den Bosch voor de fractie collectie meubelen, verlichting en accessoires.