Design

BORNN

17 oktober 2021

Tijdens het struinen op Instagram ontdekken wij de tofste merken. Voor de webshop importeren we inmiddels vanuit allerlei landen (zelfs uit Australië!) en dat is soms best wel spannend. Zo was het ook wel een uitdaging om het Turkse merk BORNN in ons magazijn te krijgen. Gelukkig waren we op slag verliefd toen we de dozen gekleurd en gemarmerd ‘enamel’ openden.

Twee Turkse zussen waren gefascineerd door de historie van emaille en de duurzaamheid van dit product. Ze combineerden de traditionele technieken om hun moderne collectie tot leven te laten komen. In hun eigen land hebben ze vakmensen gevonden die met hun jarenlange ervaring de producten van BORNN kunnen vervaardigen.

De gemarmerde collectie bestaat uit de kleuren ‘blush’, ‘mint’, ‘kobalt’ en ‘lemon cream’. Wij konden vooral de theepotten niet weerstaan. En hoe leuk zijn die dan weer te combineren met mokken, bekers, serveerplaatjes en superschattige macaronschaaltjes!

En omdat we BORNN deze week extra in de aandacht zetten, willen we jullie tijdelijk verwennen met 20% korting. Ja, op de gehele collectie die wij aanbieden. Combineer de theepot eens met verschillende kleuren mokjes (die ook waanzinnig staan te shinen op je etagère) en geef je vriendinnen eens een macaronschaaltje met een stukje chocola bij hun thee. Zeker weten dat je punten scoort!