zandbakkenlol

3Een grijze vakantiezondag en een kind boordevol energie na een lange middagdut. Laarsjes aan, ‘mama ook laarsjes aan!’, en een schepje in de tas: naar de zandverstuiving! Een grote, uitgestrekte zandbak waar het vanmiddag voor de verandering eens heerlijk rustig was.

1Even proberen hoe het zand smaakt, maar vooral experimenteren met hoe het waait en valt. Na een grote stapel pannenkoeken was het dus hoogste tijd voor een uitgebreide baddersessie. Door de babyfoon schalden nog de woorden ‘epje’ (schepje) en ‘pannenkoeken eten’, duidelijk dat ook Lode genoot van onze eerste vakantiezondag.

42De volgende keer gaat het statief mee voor wat fijne familiekiekjes (mét een bolle buik tegen die tijd). Voor alle medegelukkige vakantievierders: geniet!

22 reacties op “zandbakkenlol”

  1. Ooh, jullie hebben nu vakantie! Geniet ervan!! Net paasvakantie gehad (België) en zo genoten van twee weken tijd met het gezin, deed deugd!

    1. Ja wij zijn nu aan de beurt! Nouja, wij… Jessica mag volgende week en de week erna genieten. Heb er ook veel zin in. Lekker relaxen en knuffelen!

  2. Wat een prachtige foto’s! De vrolijkheid straalt er van af! Wat ben je mooi zwanger! En idd, leuk zo’n goeie fotograaf als man te hebben met dus zulke foto’s (van jezelf). X

    1. Lief! Ja dat is wel boffen hoor! Ben zelf ook flink aan het oefenen, maar vind het stiekem ook wel gaaf om mooie foto’s van mezelf met Lo te hebben 🙂 X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *