weven met nom

Weven - liggend1Afgelopen zondag, terwijl de ene helft van prchtg genoot van koffie in het zonnetje met de buurtjes, reisde de andere helft, in goed gezelschap van Manon (ja, die van de gehaakte wondertjes), af naar Amsterdam. Om precies te zijn naar Handmade Heaven, een craftstore naar ons hart, om daar een weefworkshop van Nom te volgen.

Weven - liggend2En een hemel was het! Nom ontving ons met haar stralende persoonlijkheid, de lekkerste koffie én chocola. Echt, een vrouwenhand is óók snel gevuld! Verlekkerd keken we naar de wandkleedjes die Nom zelf al eerder maakte, stiekem denkend ‘dit gaat ons nooit lukken’.

Weven - liggend3Gedreven gingen we aan de slag. We maakten ons eerst wat vaardigheden eigen op een ‘proeflapje’. Vervolgens begonnen we vol goede moed aan wat Nom met veel enthousiasme onze ‘masterpieces’ noemde! Al snel hadden we de smaak te pakken. Naturel met oud roze, een toefje koper en een stukje neon, dat moest het worden.

Weven - staand1Binnen een mum van tijd begon ons weefwerkje, ondanks een paar schoonheidsfoutjes, ook daadwerkelijk op een heus wandkleedje te lijken. Zo leuk! En allemaal onder het toeziend oog van een geduldige en behulpzame Nom. Er werden zelfs nieuwe ideeën geboren voor volgende exemplaren: een variant met groen en eentje in allemaal naturel tinten. Het is inmiddels avond geworden wanneer we enthousiast en trots Amsterdam verlaten.

Thuis werd de achterkant keurig afgewerkt. Het enige wat rest is het knippen van de franjes… Maar ach, stiekem is hij zo ook erg leuk, zo (nog) niet perfect.

Weven - staand2P.S. Nom geeft de komende tijd verschillende workshops op wisselende locaties, kijk voor precieze data en prijzen hier.

6 reacties op “weven met nom”

  1. Waaaah, wat leuk geworden. Super leuke workshop he? Hang je kleedje even boven die waterkoker, doet echt wonderen voor de franjes. 🙂 Fijn weekend alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *