tweede kans

Bruin glas 3 - liggendWe hadden het er laatst nog over, hoe fijn het kan zijn pareltjes uit eigen kast te herontdekken. Het leek ons leuk daar nog wat op door te borduren en dus werd dit – eigenlijk prachtige – bruine glaswerk afgestoft, gevolgd door een ritje naar de hofleverancier: de Agave te Beneden-Leeuwen.

Bruin glas 5 - staandEr werden wat pastelkleurige beauties uitgezocht en deze werden zorgvuldig in de weer blinkende flessen gerangschikt, dit vinden wij altijd het fijnste klusje. Helemaal als blijkt dat we daarna van het laatste stukje vanille cake met sinaasappelglazuur kunnen genieten. Oké, toegegeven, van de uiteindelijke plaatjes worden wij ook erg blij.

Bruin glas 2 - liggendBruin glas 3 - staandHoud jij ook zo van fijne bloemenplaatjes en ben je geïnteresseerd in prachtige, schilderachtige foto’s van de meest dramatische boeketten? Bekijk dan het werk van Bas Meeuws eens. Dit toffe boek is helaas overal uitverkocht, maar mocht je erg graag een exemplaar in jouw bezit krijgen: Bloem en Zee op IJburg heeft nog een hele stapel liggen.

Bruin glas 1 - staandEen leuk weetje: Bas gebruikte een aantal vogels uit de privécollectie van Fleur! Hij leende niet de schelpen van Danee, maar die kwamen voor deze foto’s wel mooi van pas!

Welke vaasjes staan bij jou stof te vangen en verdienen eigenlijk een tweede kans?

Bruin glas 1 - liggend

4 reacties op “tweede kans”

  1. Kelly Visser

    Zo fijn al die zoete lentekleurtjes die je weer ziet verschijnen bij de bloemisten. Ik deed toevallig mijn moeder gisteren zo’n fijn bosje cadeau! De mooie bruine flessen doen het goed op tafel met de fleurige bloemen! Goede keus geweest om die af te stoffen!

  2. Ow wow wat een prachtige foto’s weer. Ik merk dat ik vaak dezelfde vazen gebruik terwijl er in de kelder een hele verzameling staat. Toch eens wat vaker wisselen. Heb iig weer veel inspiratie gekregen.

  3. Suzanne Vrolijk

    Prachtig!! Goed idee om eens tussen oude spullen te kijken. Hoe snel je vergeet wat je hebt omdat je altijd maar hetzelfde neer zet….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *