tripp trapp

stokke3Een kinderwagen, bedje en een kinderstoel: de belangrijkste en meest gebruikte items van de uitzetlijst. En allebei zweren wij bij de Tripp Trapp van Stokke. Bij Lode scoorden we ook de newbornset zodat hij echt vanaf de eerste weken van zijn leven al bij ons aan tafel kon zitten. Knus en belangrijk om de baby al meteen mee te geven dat eten aan tafel gebeurt en dat dit een gezellige aangelegenheid is.

stokke1In 1972 zorgde de Tripp Trapp voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen. Een stoel die echt aan de tafel past, tussen alle grotemensenstoelen in. Je baby leert tafelmanieren veel sneller en gemakkelijker door de centrale plaats aan tafel. Het plankje kan steeds verlaagd worden, er kan een babyset aan bevestigd worden en als de stoel goed is ingesteld, blijft hij de juiste zithouding houden voor je kind in alle leeftijden. Bij Jessica thuis wordt hij ook nog dagelijks gebruikt.

stokke2Deze post werd mogelijk  gemaakt door Stokke. De Tripp Trapp die we mochten uitkiezen heeft de kleur ‘storm grey’. 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.