thuis bij wendy

Wendy 5 - liggendWe bezoeken Wendy op een heerlijke zonnige dag, ze heeft zo’n fijn licht huis dat het op sommige plekken bijna té licht is om foto’s te maken (ja, dat bestaat ook!). We drinken thee – met wat lekkers, met dank aan haar man Maarten – aan de grote eettafel die plek biedt aan ruim acht personen. Wendy houdt dan ook van gezelligheid; etentjes met vrienden, logeerpartijtjes van haar drie kinderen, ze draait haar hand er niet voor om. Maar dat kan ook allemaal in zo’n heerlijk familiehuis.

Wendy 4 - liggendWendy 3 - staandDe keuken, met het prachtige grote kook- en spoeleiland en in het verlengde de eethoek, is het kloppende hart van het huis. Hier betreedt je vanuit de hal het woongedeelte. Dit is de plek waar het bij feestjes het gezelligst is en de kinderen tussen de middag op de toffe houten krukken een boterham (of zes, want ze worden in een razend tempo groot) eten.

Wendy 3 - liggendWendy 2 - staandWendy houdt van stoer en koos daarom onder andere voor een grijze gietvloer, een robuuste, houten tafel en verfde één wand in de keuken zwart, wat de keuken ondanks zijn grootte toch intiem maakt. Om een gevoel van luxe te creëren combineert ze de stoere materialen met hier en daar wat zachtroze accessoires, vaasjes in parelmoer keramiek en glanzende glazen items. Haar lievelingsspulletjes bewaart Wendy – net als wij – in een mooie vitrinekast, wij houden ervan!

Wendy 6 - staandWendy 1 - staandDe eetkamer wordt door een wand gescheiden van het zitgedeelte, op de kopse kanten zijn uitsparingen gemaakt voor het uitstallen van boeken, foto’s, souvenirs en andere interieuraccessoires. Wendy vindt het heerlijk om vaak te wisselen in de vakken, soms kiest ze voor kleur (zo stonden er tot voor kort neonkleurige huisjes), een andere keer voor wat meer rust.

Wendy 1 - liggendMaar de échte eyecatcher is de haard – de oplettende lezer zag hem al – die zich in deze wand bevindt. Zeg nou zelf, hier droom jij toch ook van? Aan de ene kant kunnen Wendy en Maarten lekker lang na tafelen met vrienden of familie en aan de andere kant ploffen ze heerlijk neer op de grote hoekbank om met de kinderen een film te kijken, terwijl ze op beide plekken genieten van het knusse vlammenspel van de haard.

Wendy 2 - liggendWendy 6 - liggendWendy 4 - staandHoewel het huis echt ruim is, oogt het toch super warm en gezellig én heeft Wendy er echt iets persoonlijks (zoals de enorme wand met foto’s in de hal) van weten te maken. Dat interieur een grote passie is voor Wendy zien we niet alleen aan haar prachtig ingerichte huis, maar ook aan de grote stapel woonbladen die decoratief achter de bank staat. Op het oude tafeltje een verzameling van dierbare spulletjes waaronder een foto uit de periode dat zij als model werkte.

Wendy 5 - staandNaast de liefde voor interieurinrichting is Wendy altijd om de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode. Zij werkte – zoals gezegd – als fotomodel en stond met haar gezicht in alle grote bladen. Daarnaast was zij eigenaresse van een toffe kinderkledingwinkel en toen zij afgelopen zomer de deuren van haar winkel sloot besloot zij eerst uit te rusten en deed zichzelf dit wanddoek van Zusss – als herinnering aan dat voornemen – cadeau… Bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, want na een paar weken thuis gezeten te hebben is zij nu al weer enige maanden werkzaam in de modebranche.

Gelukkig blijft er genoeg tijd over om lekker in huis te rommelen. Wendy haar volgende project: het re-stylen van de speelkamer. Wie weet mogen we nog een keer terugkomen als die af is!

Wendy 7 - liggend

 

 

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.