tasjesliefde

keecie-2De hond van Jessica vond het nodig om haar dierbare portemonnee te verslinden. Hoogste tijd om op zoek te gaan naar een vervangend exemplaar! Het werd geen eindeloze zoektocht ditmaal. De tasjes en portemonnees van Keecie zagen we in veel van onze favoriete winkels al eens hangen, of ze pronkten op een stand op ShowUp: meerdere malen stonden we er al mee in onze handen. Dit was natuurlijk het uitgelezen moment om eindelijk een bestelling te plaatsen.

keecie-1keecie-4Niet alleen de buitenkanten van de producten van Keecie zijn de moeite waard, ook aan de binnenkant zitten ware feestjes verstopt. Jessica koos voor portemonnee Move Mountains. In het roze uiteraard. Met een ritsvakje voor los geld, genoeg ruimte voor pasjes en visitekaartjes en een achtergrond met een verfijnd berglandschap. En bofkonten die we zijn: Keecie verwende ons met hun nieuwste tasje Humming Along in het aubergine (die kolibries!) en een zwarte Move Mountains. Het leer is zo soepel en de afwerking zo mooi. Onze tasjes mochten al mee naar Basel en ze zullen nog veel meer toffe plekken gaan ontdekken!

keecie2keecie1Bedankt Klaartje, voor de prachtige tasjes! Dit blog is dus een samenwerking met Keecie. De collectie wordt in een klein Pools naaiatelier met de hand gemaakt. In 2007 is het merk opgericht en nu, tien jaar later, is Keecie een echt internationaal bekend Dutch Design merk geworden.

3 Comments

  1. Ik heb de roze portemonnee met poes aan de binnenkant en elke dag nog blij mee!!!! Ben nu aan het sparen voor de tas inderdaad zo mooi ook!!! Ik snap jullie liefde voor dit merk want mijn liefde hiervoor is ook groot xxxx
  2. Lieve Jessica en Fleur, Alweer een poosje volg ik jullie blog. Dan weer bekijk ik alleen de foto,s en dan weer samen met wat jullie erbij schrijven. Jessica; ik ken je nog vanuit Druten. Zo leuk dat ik een stukje kan zien waar jou hart ligt. Jullie blog raakt me, het is voor mij een verrijking om op mijn moment jullie blog te bekijken en te ervaren. Kort samengevat; Prchtg is wat mij raakt! Jullie blog sprankelt, is wat mij betreft helemaal in balans, jullie durven te experimenteren en tegelijkertijd te durven laten ontstaan! Dank jullie wel! Blijf samen vooral genieten van alles wat jullie inspireert. Ik geef jullie de prachtigste bloemen, en stel samen het boeket maar samen want daar zijn jullie goed in! Als ik ooit een pluktuin heb dan zijn jullie de eersten die ik uitnodig om je hart op te halen! Met een lieve groet, Manon ~x~
    • Wauw Manon, wat een ontzettend lief berichtje van jou en wat leuk om van jou te horen! Ik hoop dat het goed met je gaat en als die pluktuin er is komen we heel graag! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.