sunny thoughts

Vorig jaar zetten we Sandra van Studiodewinkel.nl in het zonnetje omdat ze ons al negen jaar verraste met haar eigenzinnige collectie. We schreven een blog voor vtwonen omdat het een flinke prestatie is om al zo lang te blijven vernieuwen met mooie merken, prachtige kunst en binnen- en buitenlandse namen. Misschien wel het állerleukste is, dat Sandra iedere verjaardag een kunstenaar vraagt om een gelimiteerd werkje voor in haar shop te maken. Zo is er al een speciale Storytile ontworpen, Lammers en Lammers maakten een eigen poppetje en dit jaar is het de beurt aan Marieke Peters.

Een vrouw in gedachten, aan het genieten van de zon. Lichtpuntjes flitsen om haar heen, op haar borst en haar hart zie je ze ook glinsteren. De liefde voor de natuur wordt op deze manier gesymboliseerd. Marieke Peters wil benadrukken hoe belangrijk het is om elke dag te genieten! Wanneer je je openstelt voor bijvoorbeeld een ondergaande zon, geef je geluk de ruimte. ‘SUNNY THOUGHTS’ is speciaal voor het tienjarig jubileum van Studiodewinkel op een luxe papiersoort gedrukt en daarna handmatig voorzien van gouden glinstering.

Onze collectie flesvazen van Foekje Fleur is aangevuld met exemplaren uit de webshop, maar Sandra is ook een kei in het kiezen van bijzondere designs. De tegels van Marga van Oers, maar ook de lampen van Marcantonio Raimondi Manerba, de Grow Lamps van REM Atelier en konijnen van Tania Yanush. Je vindt alles bij Studiodewinkel.nl

GESLOTEN Wij mogen een te gekke give away opstarten en drie van jullie verwennen met het gelimiteerde werkje ‘Sunny Thoughts’. Laat je hieronder een reactie achter? Dit blog schreven we in samenwerking met Studiodewinkel. De winnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen van ons!

21 Comments

 1. Wat zijn jullie toch een kei in het maken van de meest fantastische foto’s en het perfect stylen van jullie huizen! Elke keer weer genieten.
 2. Wauw, prachtig! Zonnestralen vangen is het fijnste rust en geniet moment van mijn dag! De zon in huis brengen op deze manier is zo fijn en mooi!
 3. Oh wauw! Zo'n mooi kunstwerkje en vooral het verhaal erachter is prchtg ❤️. Zeker in deze woelige tijden kan iedereen wel wat sunny thoughts gebruiken! Ik doe heel graag mee aan jullie winactie. En natuurlijk hiep hiep hoera voor Studiodewinkel!
 4. Ik heb het prachtige kunstwerkje ook ontvangen van Sandra. Zo blij mee! Als ik er naar kijk moet ik elke keer aan de mooie boodschap denken. Blij mee zeker na een dag als gisteren waarin ik een bak negativiteit over me heen Kreeg, terwijl ik altijd de liefde en schittering van het leven wil laten zien. Bedankt Sandra voor je kado
 5. Dikke liefde voor jullie prachtige foto’s. Waar allemaal lievelingse van mij op verschijnen, waaronder Foekje Fleur.
 6. We moeten inderdaad iedere dag genieten van de dingen om ons heen. Het zit hem niet in materie als een groot huis of een dure auto, maar Juist in de kleine dingen. Mooie zonsopkomst, jonge koolmeesjes in de tuin of een plant , die eindelijk in bloei komt. Ik weet al een mooi plekje voor Sunny Thoughts
 7. Te gekke inspiratie voor ons interieur kan ik altijd bij jullie vinden. Dit kunstwerkje is weeral een voorbeeld van de unieke spulletjes, die een interieur heel persoonlijk maken. De boodschap die hiermee gegeven wordt, ligt me na aan het hart. Fantastisch dat het kunstwerk ons dagelijks herinnert aan hetgeen er werkelijk toe doet in het leven.
 8. Zo belangrijk om bewust te zijn dat je iedere dag moet genieten. Zo'n schilderijtje maakt je en stukje bewuster om te genieten van het leven♡
 9. Van harte met het 10 jarig jubileum, hele mooie prestatie! En dan laat ook nu vandaag na zo’n regenachtige week de zon ☀️ zich weer zien ...geholpen door sunny thoughts???
 10. Geniet van elke dag, het kan zomaar ineens je laatste zijn.. na veel mensen te hebben verloren, en door gebeurtenissen zijn wij echt anders in het leven gaan staan. Genieten, genieten, genieten! Alles positief proberen te zien, we hebben onze kinderen om ons heen die zijn elke dag weer ons zonnetje in huis.. geniet van alles, ook de kleine dingetjes! Prachtig kunstwerk weer! Fijn weekend!
 11. Ik word zo blij van deze mooie plaatjes. Echt inspirerend om telkens zelf weer iets in huis net iets fraaier te maken.
 12. In de gang van onze nieuwe huis hangt nog één spijkertje te wachten. In eerste instantie zou hier een spiegel komen om ons te herinneren aan wie we zijn en wie we willen zijn. Dit kunstwerkjes is echter zoveel krachtiger dat één blik hierop ons de deur uit laat gaan met ‘sunny thoughts’, wat de dag en ons pad iedere dag maar mag brengen.
 13. Sunny thoughts kunnen we allemaal wel af en toe gebruiken! Zou er graag een mooie plekje voor in mijn huis voor zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
 • Geen producten in de winkelwagen.