stylingadvies

javaansedame1

Na ruim vijf jaar bloggen stroopten we onze mouwen op: we hebben inmiddels zoveel kennis opgedaan over kleuren, materialen en merken dat we met heel veel enthousiasme onze diensten hebben uitgebreid. Naast het maken van inspirerende blogposts en het spotten van toffe nieuwe labels, kun je ons inhuren om al je vragen op het gebied van styling te beantwoorden. Heb jij altijd al eens met ons willen sparren over de perfecte kleur op jouw muren, of twijfel je over een lamp boven je eettafel? Schakel ons dan nu in! We maken voor jou graag een offerte op maat.

PRCHTG online stylingadvies

Voor wie?

Je hebt vast al een beetje nagedacht over welke sfeer je wilt creëren, een beetje gestoeid met de gewenste kleuren en een bord op Pinterest gemaakt. Er is al een basis (vloer en keuken zijn al gekozen, ook heb je al fijne meubels), maar je weet niet hoe je het kan verbinden. Je mist nog wat: hebt nog niet dat behang gevonden om de kamer die persoonlijke touch te geven, je bent nog op zoek naar de perfecte kleur groen, die toffe lamp als eyecatcher of dat ene leuke kleed dat alles gaat verbinden. Dit is écht een ‘finishing touch’ advies, waarbij er ruimte is voor eigen invulling.

Wat krijg je?

Een persoonlijk stylingdocument bestaande uit meerdere pagina’s. Met plaatjes, lekker veel hands on inspiratie en stylingadvies: over muurkleuren, behang/wandbekleding en accessoires/kleinmeubelen en verlichting. Bovendien verklappen we onze favoriete adresjes en labels, zodat jij met de juiste items jouw interieur persoonlijk kunt maken! Dit alles mooi samengevat in een fijn document waarmee je meteen aan de slag kunt.

De voorbereiding

Je stuurt ons- via de mail – de plattegrond van de aan te pakken ruimte(s). Daarbij mail je ons foto’s van de kamer. Deze hoeven heus niet perfect te zijn, gewoon simpele plaatjes met je telefoon zijn goed genoeg. Uiteraard mail je ons al je vragen, je dislikes, maar vooral ook je voorkeuren. Vergeet ook niet aan je partner te vragen waar hij of zij van houdt, dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Investering

Prijs: vanaf €379,00 inclusief BTW per ruimte. Een extra ruimte: €249,00. PRCHTG beoordeelt jouw aanvraag altijd eerst en kan wanneer nodig een gepaste offerte voor je maken wanneer er meer nodig is dan binnen dit advies past.

PRCHTG online stylingadvies +

Omdat er veel aanvragen komen met betrekking tot nieuwbouwhuizen en of bestaande woningen waar een (grote) verbouwing – denk aan een uitbouw, een nieuwe vloer en een andere keuken) wordt uitgevoerd hebben we het ‘online stylingadvies +’ in het leven geroepen. Dit advies is uitgebreider dan de gewone online variant waarbij er al wordt uitgegaan van een basis.

Let op: hieronder vallen ook alle aanvragen waarbij er mee gedacht moet worden over een volledige nieuwe inrichting.

Voor wie

Gefeliciteerd, jullie hebben net een nieuw huis gekocht of besloten je huidige woning eens flink door de wasstraat te halen. Het leukste gedeelte kan beginnen: het inrichten! Dit advies is voor jou bedoeld als je een casco huis hebt of in een bestaande woning de vloeren en keuken wil vervangen. Of je hebt een woning gekocht – of woont in een woning – die qua vloer en keuken naar je zin is, maar je hebt besloten voor een volledig nieuw interieur te gaan. Hoe dan ook: je bent op onze website beland omdat je het fijn zou vinden als wij met je mee zouden denken. Dat vinden wij natuurlijk super!

Wat krijg je?

Een uitgebreid persoonlijk stylingdocument via de mail, hierin vind je onze adviezen met betrekking tot de kleur van de keuken, eventuele vloeren, maar uiteraard ook welke meubels wij denken dat er leuk staan in jullie nieuwe woning en waar ze het beste tot hun recht komen (indeling). We tippen je fijne verfkleuren voor op de wanden, kiezen het tofste behang voor je uit en delen onze favoriete lampen en interieuritems met je. Het document is stapsgewijs opgebouwd en de tekst wordt vergezeld van fijne (voorbeeld-)plaatjes die je meteen een indruk van de te bereiken sfeer geven. Zie het als een inspiratieplan dat je meeneemt als je op pad gaat om je droomhuis te realiseren! Je kunt verwachten dat ons eindproduct een stylingdocument wat je 1-op-1 uit kunt werken tot een compleet interieur. Uiteraard zul je ook nog specialisten moeten raadplegen, voor bijvoorbeeld je keuken, materiaal van de vloer of een maatwerkkast!

De voorbereiding

Je stuurt ons- via de mail – de plattegrond van de aan te pakken ruimte(s). Daarbij mail je ons foto’s van de kamer. Deze hoeven heus niet perfect te zijn, gewoon simpele plaatjes met je telefoon zijn goed genoeg. Uiteraard mail je ons al je vragen, je dislikes, maar vooral ook je voorkeuren. Vergeet ook niet aan je partner te vragen waar hij of zij van houdt, dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen! 

Investering

Prijs: vanaf €549,00 inclusief BTW per ruimte. Een extra ruimte: €299,00. PRCHTG beoordeelt jouw aanvraag altijd eerst en kan wanneer nodig een gepaste offerte voor je maken wanneer er meer nodig is dan binnen dit advies past.

Online kinderkamer advies

Omdat we zoveel vragen over kinderkamer kregen en we al jaren meer ideeën dan kinderkamers hebben is er nu de mogelijkheid onze hulp in te schakelen bij het inrichten en aankleden van je baby- of kinderkamer. Alles is mogelijk als je maar van kleur houdt. Wanneer je in blijde verwachting bent of al kleintjes hebt rondlopen – lees: een chronisch slaaptekort hebt – weet je misschien niet meer zo goed wat leuk vindt en welke keuzen je moet maken uit het enorme aanbod. Wees niet bang, PRCHTG is er om je te helpen.

Wat krijg je?

Een persoonlijk online stylingdocument met hierin verrassende kleurencombinaties, toffe styling- en shoptips. Met dit verslag kan je lekker aan de slag!

Voorbereiding

Je stuurt ons alle informatie die we nodig hebben: een plattegrond, foto’s en wensen van zowel ouders als kind. Misschien houdt je kind van oranje en jij niet, vooral ook dat mailen, wij weten er altijd wat van te maken! Vergeet vooral niet alle do’s en don’ts te mailen.

Investering

Prijs: vanaf €249,00 inclusief BTW. PRCHTG beoordeelt jouw aanvraag altijd eerst.