souvenirs

Skruff vaas - liggendNaast een zwak voor kringloopwinkels, in Zweden ‘loppis’ genaamd, heb ik misschien nog wel een grotere zwak voor buitenlands eten en drinken (lees: verpakkingen). Het liefst zou ik úren in de grote, onbekende supermarkten ronddolen, maar meestal zijn de kinderen het halverwege het tweede gangpad al zat. Op het prachtige Sandhamn liep ik tegen deze flesjes Russian Water aan, ik was meteen verkocht! Nee, ik had geen idee of het lekker was, maar onder het mom van ‘ze staan zo leuk op de afzuigkap’ nam ik ze mee. Ze doen het ook leuk op de foto, naast de loodzware glazen vaas die ik bij de loppis kocht.

Skruff vaas - staandDe vaas gaf ik overigens, gevuld met dit fijne boeket, aan de liefste moeder van de hele wereld: mijn moeder. Die voor ons huis, de tuin en de huisdieren zorgde terwijl wij vakantie vierden in Zweden en Denemarken. Lieve, lieve mama, die zorgde dat de kat weer een beetje aankwam en de tuin sproeide toen het zo warm was. Eigenlijk verdiende zij de prachtige kandelaar die ik bij NK kocht (ik beloofde jullie hierover te vertellen). Want hoe leuk kringloopwinkels en supermarkten ook zijn, dat ene geweldige item met mega veel korting vinden maakt me nog steeds het gelukkigst.

Hayon - liggendDaar stond hij dan, op de sale tafel van het sjieke warenhuis. Ik zag hem meteen en vol ongeloof stormde ik erop af. Ik bekeek het prijskaartje, rekende snel het bedrag van kronen naar euro’s uit en zette hem terug. Met 70% nog steeds ‘onbetaalbaar’. Ik troostte mezelf met een gele Muuto Float van dezelfde tafel, ook een fijne vondst leek me zo. Onderweg naar de auto vond de oudste dat ik hem echt moest kopen, hij wist zeker dat we anders toch een keer terug zouden gaan, hij kent me goed. En zo geschiedde: ik werd de trotse eigenaresse van een echte Jaime Hayon kandelaar, en een hele mooie, als je het mij vraagt.

Hayon kandelaar - staand nieuwJullie zijn inmiddels natuurlijk reuze benieuwd wie er met de toffe iPad hoezen van Corina Design vandoor gaan, we houden jullie niet langer meer in spanning.  Kelly en Vicky, het is jullie geluksdag vandaag, mailen jullie je adressen even? Dan komen de hoezen zo snel mogelijk jullie kant op. Fijne zondag!

Hayon kandelaar - staand 2

7 reacties op “souvenirs”

  1. YEEY, wat een gelukszondag. Ik ben zo benieuwd naar de hoes, hij ziet er op de foto’s al geweldig uit. DANK JULLIE WEL! Ik ga jullie direct e-mailen.
    En waaw, wat een mooie kandelaar heb je gekocht (en eigenlijk vind ik het flesje bijna even leuk, wat een lieve en zachte vormgeving)!

  2. En in mijn enthousiasme vergeet ik helemaal te reageren op de rest van de blogpost! Wat een mooie spulletjes weer en fijne foto’s. Ik hou van de zachte, heldere kleuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *