o’tidy

vitra-otidyStapeltjes post, kleding over de stoel, schoenen onder de bank, sleutels – want hoge nood – in het fonteintje van het toilet… echt, wij voelen ons ook qua opruimen enorm bij elkaar thuis. Hoewel we zielsgelukkig worden van een georganiseerd en netjes huis, zijn we allebei níet echt dol op het opruimen zelf. Maar hé, wie wel? Daarom hebben wij inmiddels naast een flinke collectie keramiek ook een aardige verzameling aan handige opbergers. Zo verzamelen wij al onze kleine prullen in onze Vitra O-Tidy Organiser (we hebben er zelfs meerdere) en sinds kort staan er verspreid door het huis ook de kleinere zusjes: de O’tidy’s.

o-tidy1Michel Charlot heeft wat ons betreft echt weer een topper in het assortiment Vitra woonaccessoires van Vitra toegevoegd. De O’tidy is tof qua vorm, origineel in haar ronde vormen, veelzijdig in te zetten en ze wordt geleverd in  heerlijke kleurtjes. ‘Zusje’ en ‘ze’? Ja, rond en organisch doet ons toch altijd vrouwelijk aan. Wij gebruikten het multifunctionele bakje bijvoorbeeld om de lekkernijen bij de thee in te serveren, genoeg ruimte over voor theezakjes en lepeltjes. We vulden het hoge gedeelte met water om de geplukte buit erin tentoon te stellen. Mooi om in het lage gedeelte ook een plonsje water te laten lopen en daar de geknakte bloemen in te laten drijven. Als dienblaadje voor vaderdagcadeaus (hoe lief is deze gouden ‘toffe peer’ van Danee?) en tevens bureauorganiser voor rondslingerende stiften.

o-tidy-2Een ontzettend fijn hebbedingetje dus, deze O’tidy. Ben jij misschien wel net zo’n slordige rommelkont als wij – en nogmaals: we zouden het echt wel anders willen, zijn jaloers op jullie die wel een leeg aanrecht hebben en bij wie je wel onaangekondigd de bovenverdieping kan betreden en daar lege wasmanden en strak opgemaakte bedden aantreft – dan zouden we de aanschaf van deze mooie, handige en stijlvolle opberger toch echt eens overwegen. Zij verrijkte ons leven en zal dat hoogstwaarschijnlijk bij jou ook doen.

Deze post kwam tot stand in samenwerking met MisterDesign. 

1 reactie op “o’tidy”

  1. Pingback: magnet dots – PRCHTG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *