ontbijtcake

ontbijt3Zondagochtend na een slechte, broeierige nacht. Zo’n brakke morgen vraagt om verwennerij. Via Brenda Kookt vond ik een perfect receptje, want: met allerlei ingrediënten die iedereen standaard in huis heeft, simpel én snel.

ontbijt1Een ontbijtcake uit de magnetron met banaan, havermout en eroverheen Griekse yoghurt en fruit. De perfecte boost om deze hete zondag mee te starten. Een frambozenmilkshake (lees: yoghurt, melk en frambozen uit de diepvries) en koffie ‘on the side’, smakelijk! Ik verlengde de magnetrontijd uit het recept trouwens wel, mijn cake bleef anders te nat.

ontbijt2Ook Lode verdient vandaag extra lekkers en liefde, zeg nou zelf… niemand zou nu toch met een gipsen arm willen rondlopen?

2 reacties op “ontbijtcake”

  1. Hoi, Wat een heerlijk ontbijtje. Wat sneu voor Lode, Ik herken het mijn zoontje is nu 2 weken uit het gips maar had de pech alle twee zijn polsen te breken.

  2. Ziet er heerlijk uit! Mooie foto’s en wat zijn de klokjes toch prachtig roze! Liever zonder gips natuurlijk maar gelukkig wel in een fijne blauwe kleur..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *