neonoranje

IKEA klok - staand 2Zo’n item waar je instant verliefd op wordt. Zo eentje waar je na een lange dag vriendinnen en shoppen nog voor omrijdt en de hele IKEA voor doorsprint: de klok. Omhuld met stretchstof en in een gradient met de allerfijnste kleur neonoranje.

IKEA klok - liggendOranje is echt zo’n kleur die je moet combineren om hem tot zijn recht te laten komen. In de neonversie is dat een makkie, want alle andere fluorkleuren en pastellen passen er heerlijk bij. Van deze collectie thee- en handdoeken zou je toch bijna willen dat je weer zelf mocht afwassen? Bijna dan.

IKEA klok - staand 1Van de gebaksbordjes hebben we allebei al tijden plezier, dus toen de taartschaal gespot werd, moest die natuurlijk ook mee naar huis. Op een witte schaal springen alle taarten er extra uit, wat dacht je van een laagjestaart met witte glazuur of fondant en overdadig zomerfruit eroverheen gedrapeerd? Of een intens gele limepie met een mooie gebruinde eitwitpieken erop? Oké, weer inspiratie genoeg om eens de keuken in te duiken… Misschien wel een geschikte zondagsbesteding!

14 reacties op “neonoranje”

  1. Waauw super gave klok!
    Ik zag hem inderdaad bij de Ikea in Amsterdam! Ik hou het toch liever bij mijn wit met roze neon klok uit de PS collectie van Ikea. Die is ook helemaal geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *