l♡ve to give

brabantia-liggend-copy We omringen onszelf graag met mooie items, in de woonkamer staan onze prachtige schatkasten, op de slaapkamer liggen we onder fraaie dekbedovertrekken en sinds kort hangen onze accessoires en broeken in stijl in onze kledingkasten en hebben we op de badkamer een snoepje van een afvalemmertje staan. Deze fraaie items komen uit de collectie van niemand minder dan Brabantia, die bekend staan om hun stevige strijkplanken – wie heeft er geen? – en hun fraaie pedaalemmers in de meest fijne kleuren.

brabantia-3-staandbrabantia-2-liggendSpeciaal voor de feestdagen bundelen zij hun nieuwste collectie in een kleurrijk magazine met de titel ‘love to give’, hierin vind je de meest uiteenlopende items die bijzonder geschikt zijn om met de kerstdagen cadeau te doen. Zo is er een stoere collectie handige keukenhulpjes in het zwart en voor de liefhebber van kleur is er een serie keukengerei in de vrolijkste regenboogkleurtjes. Wij vielen – het verbaast je vast niet – voor dit zachtroze afvalemmertje, wat op de foto mocht in de nieuwe badkamer van Jessica (die overigens nog niet geschilderd en gekit was…). Bij aankoop van dit fraai vormgegeven emmertje doe je niet alleen jezelf – of degene aan wie je het geeft, want daar draait het tenslotte tijdens de feestdagen om – een plezier, een deel van de opbrengst gaat naar Plastic Whale, een organisatie die strijdt voor plasticvrije wateren.

brabantia-2-staandbrabantia-1-staand De superhandige hangers zijn nieuw in de collectie en zijn bekleed met zachte anti-slip stof, zo hoef je nooit meer op zoek naar je favoriete ketting op de bodem van kast omdat deze er weer eens afgegleden is. Je vindt al fijne was-, strijk- en droogaccessoires vanaf €4,95 en in de leukste kleurtjes, zo wordt wassen nog een klein feestje! Ben jij nog op zoek naar een geschikt kerstgeschenk? Check dan hier de ‘love to give’ collectie. Uiteraard ben je vrij om jezelf ook wat cadeau te doen, want deze producten zijn natuurlijk ook fijn om te krijgen.

brabantia-4-staandDeze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Brabantia.

1 Comment

  1. Mijn moeder wees me ook op de nieuwe collectie, echt heel leuk! Fijne kleurtjes en die hangers kijken me ook super handig. T is alleen dat we niet aan kerstcadeaus doen, hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.