laatste plukgeluk?

herfstplukken-1-staandVerbazingwekkend genoeg staat ‘ons’ plekje aan de dijk nog steeds vol met uitbundige bloeiende bloemen en dat terwijl het morgen toch echt 1 oktober is. Dolgelukkig vulden we Babs dan ook met gemak – nóg een keer? – met ‘in het wild’ geplukte bloemen. Ceramiste Hella Duijs vernoemde de prachtige perzikkleurige vaas naar de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand die haar in maart met haar grote liefde in de echt verbond. De grote vraag is: hoe vaak zullen we Babs nog kunnen vullen? Op de markt zullen we ons vandaag in ieder geval alleen te buiten gaan aan veel vers fruit & groente.

herfstplukken-liggendherfstplukken-2-staandDe ‘vintage’ (mag je een item uit 2006 wel vintage noemen?) Ikea etagere was één van de laatste kringloopvondsten. Je zag hem al eerder bij Saskia thuis, herinner je je dat toffe huis in de binnenstad van Delft nog? Sinds die tijd droomde ik ervan hem tegen te komen bij de kringloop en zo geschiedde, op een regenachtige dag in de zomervakantie viel mijn oog op een puntgaaf exemplaar en dat voor drie hele euro’s. Samen met vaas Babs en de fiber chairs van Muuto levert het fraaie ‘herfstplaatjes’ op.

Morgen reizen wij af naar Amsterdam voor de uitreiking van de vtwonen Meet the Blogger awards. Mede dankzij onze trouwe volgers zijn wij zowel voor de vtwonen Meet the blogger award als de audience (dat ben jij!) award genomineerd, waar wij natuurlijk reuze trots op en dankbaar voor zijn! Wat zijn – naast het duimen voor ons – jouw plannen?

herfstplukken-3-staand

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.