keramiekfreaks

Keramiek - liggend 3Wij zijn keramiek freaks, dat is waarschijnlijk helemaal geen nieuws. Tijdens onze vele omzwervingen door het land werden er al heel wat fijne potjes, vaasjes en popjes mee naar huis genomen. Als die-hard Lenneke Wispelwey fans keken wij dan ook reikhalzend uit naar haar ‘brunch collectie’ in samenwerking met Present Time. Afgelopen vrijdag was het zover; Lenneke postte op Instagram dat de collectie, na lang wachten, eindelijk was gearriveerd.

Samen met Maaike – beter bekend als sproetinhuis – trok Jessica een dag later het modekwartier van Arnhem in. De keuze viel op de verschillende mokjes en het prachtige suikerpotje. Uiteraard bezochten we ook nog even het Paradijs, Graphics Playground en de Bakbar winkel. Bij die laatste proefden wij heerlijke brownies en pecanbolletjes – jummie- en kochten we allebei een waanzinnig mooie, porseleinen koekstempel.

Keramiek - liggend 2En hoewel de porseleinen stempel het super doet onder het mini stolpje, waren we natuurlijk ook erg benieuwd of je er ook echt koekjes mee kon ‘stempelen’. Simpele zandkoekjes met plusjes erop, zijn ze niet leuk? Naast het inmiddels beroemde stapelen kun je het servies van Lenneke overigens ook gewoon gebruiken. De mokjes om verfrissende groene (of andersoortige) thee of koffie uit te drinken en de suikerpot waarvoor hij bedoeld is, al zette Maaike er een klein plantje in, zoals je kunt zien op haar Instagram account. Wij zijn benieuwd in welke hoedanigheden wij het servies nog meer tegen gaan komen. E├ęn ding staat vast: het is prchtg!

Keramiek - liggend 1

8 reacties op “keramiekfreaks”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *