june interiors

June 3 - liggendIn ons blog over de Arnhemse Stockdagen noemden we deze fijne winkel al eventjes, June Interiors, gerund door Lisa en Berinda. Een unieke winkel waar je terecht kunt voor een te gekke kinderkamer, stoere woonaccessoires en lief behang. Maar vooral over de eigen lijn met meubeltjes waren wij enthousiast.

June3Prachtige meubels in de tofste kleurtjes die allemaal heerlijk matchen. Ook van eigen hand is het behang, op bovenstaande foto met een print van meisje Noor – hét gezicht van June – en op onderstaande foto zie je de laatste aanwinst: okergoude beren! Verder vind je in de eigen collectie muurstickers, kussens, dromenvangers en mobiles. Naast nieuwe spulletjes knappen de dames ook brocante en vintage meubels op, ze verven deze met de super hoogwaardige verf van l’Authentique. Voor de handige doe-het-zelver is deze verf zowel in de winkel als online verkrijgbaar.

June2Daarnaast vertegenwoordigen ze hippe labels als Snowpuppe, April Eleven en Bibelotte. Ben je op zoek naar een (kraam-)cadeautje of wil je interieuradvies, dan ben je op Sonsbeeksingel 6 in Arnhem – midden in het modekwartier – aan het juiste adres.

June 1 - liggendJune1En wie nu nog denkt dat June alleen voor kinderen is heeft het mis, want je kunt er ook terecht voor toffe items – onder andere lampen en vloerkleden – die het buiten de kinderkamer erg goed doen. Wij vielen als een blok voor de stoere aardewerken vazen, in prachtige tinten zoals petrol, olijf groen, oker geel, zwart, grijs en zalmroze. Genoeg keuze om een gaaf duo of trio mee samen te stellen!

P.S. Wil je na je bezoek nog een koffietje doen? Dat kan bij het nabij gelegen Caspar, Sugar Hill of Tape.

June 2 - liggend

2 reacties op “june interiors”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *