jongensdingen

floris-hoversToen Lode hoorde dat hij een echte bank op zijn slaapkamer zou krijgen, sprak zijn snoet boekdelen. Een bank! Een blauwe! Met oranje knopen! Waar je ook op kunt liggen! Hij kon niet heel veel blijer zijn, dan met dit nieuws. En dat snappen wij. Want wie wil er nou niet zo’n toffe By KlipKlap op zijn slaapkamer? Op vtwonen blogden wij uitgebreid over dit Deense merk. De speelmatten die ze maken zijn naast heel mooi, ook nog eens heel multifunctioneel. Uitgeklapt kan er lekker op gelegen worden, maar ook wordt hij dan gebruikt als danspodium of plek om met de autootjes overheen te racen.

floris-hovers-5elements-spiegel-1Over autootjes gesproken. Dit zijn wel erg sjieke exemplaren he?! Ze zijn ontworpen door Floris Hovers voor Ikonic Toys en zitten met zes stuks in een doos. Ze heten Duotone en van de kleuren die gekozen zijn, smullen wij. De simpele ontwerpen zorgen voor herkenning en de jongens fantaseren er op los. Ze sjezen ermee over de Wobbel of maken er een lange file van. Stiekem vinden wij ze eigenlijk  veel te mooi om mee te spelen…

floris-hovers1Zo fijn als je kind geniet van zijn eigen kamer! De KlipKlap is hier inmiddels onmisbaar geworden – ook handig voor onverwachtse logeerpartijtjes of lekker om met broerlief op te stoeien. En wanneer je even wat meer ruimte nodig hebt, klap je hem zo op en zet je hem verticaal weg. Ideaal.

kamer-lode1De By KlipKlap kregen we via New Kid, bij hen kun je terecht voor meer info of verkoopadresjes. En bedankt Ikonic Toys voor de prachtige auto’s!

4 Comments

  1. Dank weer voor de inspiratie; nu helemaal verliefd op de prachtige dieren van Floris voor Iconic Toys.. nu duimen dat ze weer leverbaar worden.. nogmaals merci!
  2. Wat ontzettend leuk dat Lode zijn eigen bank mocht kiezen! Ik kan mij nog herinneren dat ik samen met mijn moeder naar de stad ging om mijn eigen behang te kiezen.. wat een leuk avontuur om je eigen kamer in te richten.. leuk om te horen dat jouw jongens hier ook van genieten! Maar met zo'n coole moeder en een oog voor interieur moet het goed komen. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/grande-narrow/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.