ixxi – flavio salsano

Ixxi - liggend 3Jullie weten allemaal dat wij fan van ixxi zijn, wij vinden het zo’n geweldige manier om je lievelingsfoto of -print een plek te geven in je interieur. Super eenvoudig te monteren en kan echt overal opgehangen worden, ook als ‘scheidingswand’. Op de vraag of wij er eentje willen ontwerpen zeggen wij dan ook volmondig ‘ja’. Maar dan komt het, wat gaan we doen? Eigenlijk zijn we er vrij snel uit. We kiezen dit keer niet voor de woonkamer, de gang of de werkkamer. En ook niet voor één van onze slaapkamers of de babykamer.

We gaan voor de kamer van Balte – Jessica’s oudste zoon – die in november vijftien wordt. Hij houdt van skateboarden, steppen en bmx’en, van coole koptelefoons, hippe petjes en toffe tassen in gave printjes. Hij verzamelt blikjes, flesjes en spuitbussen en plakt elke sticker die hij krijgt op zijn kast, zoals een echte tiener dat hoort te doen (gelukkig voor moeders heeft hij een simpele Pax kast).

Ixxi - staand 2Ixxi - liggend 2Dat onze favoriete illustrator Flavio Salsano voor ons aan de slag móet staat als een paal boven water, want hij maakt toch echt de gaafste tekeningen. Hij maakt ons altijd aan het lachen en gebruikt de mooiste kleurtjes. En wanneer wij de stoute schoenen hebben aangetrokken en Flavio hebben gevraagd, is hij gelukkig super enthousiast!! Voor de ixxi gebruikten we wat bestaande tekeningen van Flavio die jullie wellicht voorbij hebben zien komen op Instagram. De tekening van de stuntende stepper met Carhartt pet én baard  – een Flavio Salsano zónder baard is ondenkbaar – tekende hij speciaal voor deze opdracht.

Ixxi - staand 1Reuze spannend was het, want hoe zou de ixxi in het echt zijn? Wanneer je de ixxi bestelt krijg je een goede preview en op het scherm zag hij er in ieder geval al waanzinnig cool uit. Binnen een paar dagen hadden we hem al in huis en in een mum van tijd hing hij op de zwarte muur. Wij zijn echt super blij met het eindresultaat: een vrolijke, beetje maffe en kleurrijke eye-catcher op de zwarte wand in de tienerkamer op zolder. Vinden jullie hem ook zo tof? Check dan ook het blog van ixxi.

Flavio en ixxi, super bedankt voor deze samenwerking!

Ixxi - liggend 1

3 reacties op “ixxi – flavio salsano”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *