in het atelier van elke

Atelier Elke 5 - liggendBovenstaand plaatje was wellicht wel de meest gemaakte foto van de Dutch Design Week dit jaar. Wij zagen de prachtige klokjes in ieder geval op verschillende blogs en op Instagram voorbij komen en konden niet anders dan deze prachtige verzameling porseleinen klokjes ook vastleggen. Ze hangen, het kan niet missen, in het atelier van Elke (van den Berg) en haar vriend Harm. Geniet vooral even mee!

Atelier Elke 2 - staandAtelier Elke 3 - liggendDe studio is gevestigd in supercreatieve Sectie-C. Een plek waar 180 ondernemingen, kunstenaars en designers ongedwongen samenwerken. Tijdens de DDW was er een speciaal programma met de hele dag door exposities, hapjes en drankjes en zelfs een kampvuur in de avonden. Al het werk van het aanstormend talent uit Sectie-C werd verkocht in een speciale winkel.

Atelier Elke 2 - liggendAtelier Elke 1 - staandWaar de vriend van Elke, Harm, zich voornamelijk concentreert op techniek kennen we Elke toch echt van de keramiek en kleurtjes. In ons blog over de dipvaasjes kon je natuurlijk al zien hoe zij de kleuren feilloos in elkaar laat overlopen en ook in de studio werd dit weer duidelijk. Alles paste even prachtig bij elkaar en het gebruikte kleurenpalet is steeds gewaagd, maar ook perfect kloppend. Knap werk van Elke!

Atelier Elke 1 - liggend

2 reacties op “in het atelier van elke”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *