hortensia taart

hortensia-taart-4Dat wij elk jaar weer opnieuw verliefd worden op de hortensia is geen geheim, we schreven er in de zomer van 2017 al een blogpost over (je leest hem hier), wie herinnert zich de prachtige foto van Lode nou niet? En onlangs nog maakte Jessica de fijnste plaatjes van deze kleurrijke bloem in de Tuinen van Appeltern, waar kinderen overigens nog de hele maand augustus gratis toegang hebben. Voor ons zit de zomervakantie erop, maar wie weet heb jij nog wel lekker vakantie én tijd om een bezoekje te brengen aan deze inspirerende plek!

hortensia-taart-2hortensia-taart-3Wij gebruikten deze laatste (regenachtige) dagen om op te ruimen en taartjes te bakken: geïnspireerd op mega mooie taartjes van Sugar Hero (echt, we moeten nog wat oefenen) probeerden we taartjes te maken met de verrassende kleureffecten van de hortensia. Onze blaadjes werden meer toefjes, dus de volgende keer gebruiken we een ander (nog te kopen) spuitmondje.

hortensia-taart-1Zowel het biscuitdeeg als de botercrime is gekleurd met voedingskleurstof en wel in de kleuren blauw, paars en roze. En bij toeval komt het gemarmerde terug in de mooie bekers van het Nederlandse designlabel Vij5 en de toffe vogeltjes van de Australische Pete Cromer. We combineerden de foto’s van de taartjes met eerder gemaakte foto’s van hortensia’s (die het blog niet haalden) en werden er zelf heel vrolijk van. Wil jij ook een poging wagen? Check dan dit filmpje van Sugar Hero op Facebook. Overigens vind je ons hier ook!

Fijn weekend!

hortensia-taart-5

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.