HAY tafel!

hay-tafels-1Als je zou gaan tellen welke items in onze huizen allemaal van HAY zijn, dan ben je nog wel even bezig. Wij zijn dol op de Scandinavische looks, de eenvoudige en stoere vormgeving en vinden het merk vaak ook verrassend betaalbaar. De accessoires, vazen, meubels en vloerkleden: van alles hebben we inmiddels verzameld. Op bovenstaande foto zie je bijvoorbeeld op tafel zowel de Colour Vase als een prachtig roze glazen schelpenschaaltje staan, in de hoek zie je de roze fauteuil ‘About A Lounge Chair’ op een zalmroze Raw Rug en als je iets verder naar rechts zou kunnen kijken, staat daar een legergroene New Order kast. En toch voelt het niet alsof je in een showroom van Hay rondwandelt. Alle producten hebben zo hun eigen stijl, sfeer en gevoel.

hay-tafels-2Maar waar het in deze post om draait: HAY eettafel. In dit geval een samenwerking tussen HAY en Ahrend, een klassiek ontwerp van Wim Rietveld en Friso Kramer die onlangs op 96-jarige leeftijd overleed. Je ziet in al zijn ontwerpen terug dat hij de genen van een architect heeft (zijn vader was Piet Kramer) en de strakke lijnen en industriële vormgeving doet nog altijd modern aan. Het originele model dateert al uit 1958 en Kramer. In 2017 kwam de remake op de markt in samenwerking met HAY. De HAY Result stoel en bijbehorende Pyramid tafel zijn in allerlei soorten afwerkingen te koop, met zwart, beige of zilveren frame.

hay-tafels-3Totdat de baby geboren is, biedt de Stokke newbornset van de Stokke Steps plaats aan alle poppen en knuffels in huis. Langzaam maar zeker komen alle babyspullen weer tevoorschijn en wennen de grote broers stap voor stap aan de kinderstoel, een wiegje en – op het allerlaatste moment – de box. We kunnen niet wachten tot ook het kleine zusje plaats kan nemen aan onze gezellige eettafel en deze comfortabele stoel kan meteen vanaf de geboorte worden gebruikt, dus het zal niet heel lang meer gaan duren! Een HAY-tafel vol!

Deze blogpost maakten we in samenwerking met MisterDesign. 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden weer op maandag 19-2!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.