geel

geel5Dat de zon dan ineens heel fel naar binnen schijnt en dat dan alle gele items extra fris worden. Ze lijken wel op te lichten! Vroeger was geel echt niet ons ding, maar nu krijgen we er geen genoeg van. Het combineert zo fijn met lichtroze, donkerblauw, grijs, waar eigenlijk niet mee?

geel3Wat voor ons wel belangrijk is, is dat er een vleugje oker in het geel zit. Dat maakt de kleur dieper, spannender. Zijn jullie ook al om? En hoe verweven jullie geel in jullie eigen interieur?

geel6geel7Deze gele orchidee lijkt wel een soort alternatieve narcis en hij straalt een en al lente uit. De grijzige tint van de muur versterkt het geel alleen maar.

6 reacties op “geel”

  1. Geel is prachtig! In ons vorige huis hadden we een muur in de woonkamer zonnig geel. Nu neig ik meer naar oker, ook aanwezig maar iets minder schreeuwerig.

  2. Ik dacht hetzelfde over geel altijd: Niet ons ding! Tot mijn zoontje geboren werd en dat ene gele gekregen rompertje hem wel heel leuk stond. Stiekem begon ik een beetje van de kleur te houden en slopen er steeds meer en meer (oker)gele tinten het huis in. En i love it. Wat je zegt, het combineert zo fijn. En het straalt als de zon schijnt.
    Toevallig vandaag bij de Xenos van het bamboe paasservies leuke bordjes gekocht met diep gele strepen patroon. Matcht vast mooi met lekkere puntjes taart 😉

  3. Ja, I Love geel! Niet dat jaren-90-geel, maar inderdaad oker. Heb een kastje geverfd in okergoud van Flexa, prachtig…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *