flowerpress

bloemenpers1Een draagbaar bloemenpersje, vormgegeven door de Haarlemse productontwerper Carmela Bogman.  Een handig formaat om in je jaszak of onder in de kinderwagen (ja, daar waar ook altijd stiekem mijn schaar ligt) te stoppen en onderweg te vullen met de mooiste plukbloemen die je tegenkomt. Want echt, overal waar je kijkt bloeit er van allerlei prachtigs. Knalroze bloesems, witte narcissen, framboosrode tulpjes.

bloemenpers3De Pocket Flowerpress is gemaakt van semi-transparant kunststof met in het midden een boekje. Tussen de bladzijden verstop je de bloemen, je spant het elastiek er strak om heen en dan is het een kwestie van geduld om je schatten in te lijsten. Op de website van Carmela staat een handige instructievideo, maar echt, het kan bijna niet makkelijker.

bloemenpers4Het inlijsten kun je ook in stijl doen, want Carmela ontwierp een bijpassend ‘Hueframe‘ in dezelfde semi-transparante kunsstof. Met rubberen ringetjes verbonden en in verschillende kleuren en maten te koop. Als je het lijstje voor het raam houdt, krijg je een sprookjesachtig effect omdat het matte glas vooral de contouren doorlaat.

bloemenpers5Dankjewel Studio Carmela Bogman voor je toffe product. Dit soort samenwerkingen maken PRCHTG prachtig. 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.