Ferm Living kandelaar

Hoewel wij allebei geen liefhebbers van kaarsen zijn, houden we wel van sfeer. En elk jaar nemen we ons weer voor om niks aan kerst te doen, maar weer gingen we overstag bij het zien van deze prachtige kandelaar van Ferm Living. Het messing geeft onze interieurs net dat beetje meer glans, in het zwart (ook verkrijgbaar) is hij lekker stoer en past hij eigenlijk in ieder huis. Met zijn ronde vorm doet hij zijn naam – Circle – eer aan. We vulden de vier kaarsenhouders met onze lievelingskaarsen, die we altijd met pijn in ons hart aansteken.

Wij vielen vooral voor de eenvoud en de subtiele details op de kandelaar, mooi gemaakt, zoals je dat van Ferm Living mag verwachten. Extra gaaf vonden wij dat je hem – met de bijgeleverde leren koordjes – ook op kunt hangen. Wanneer je het spannend vindt om dit met echte kaarsen te doen, kan je natuurlijk ook voor led-kaarsen kiezen. Hoe gaaf is het dan om hem nog een beetje aan te kleden met wat groen of er kleine cadeautjes aan te hangen, wij weten zeker dat iedereen aan het kerstdiner onder de indruk zal zijn.

Op de tafel is hij natuurlijk minstens zo stijlvol. Laat Mariah Carey, Wham of Bing Crosby (onze lievelings) uit je speakers knallen, verzamel al je favoriete kerstitems en zet ze in een groepje bij elkaar. Kleurrijke kaarsen, rode bessentakken, glanzende vazen en kleine keramieken kerstboompjes geven je dat instant kerstgevoel zonder dat je een enorme boom in huis hoeft te halen. Wij voegen nog een schaaltje gevuld met de allerlekkerste chocolade en een grote pot thee toe, zo komen wij de donkere dagen voor kerst wel door. Omdat de Circle nu erg fijn geprijsd is, kan hij bijna niet gaan ontbreken op je verlanglijstje.. Maar nog beter om hem voor de kerstdagen aan te schaffen zodat je er al tijdens je kerstdiner de show mee kunt stelen!

Dit blog schreven we in samenwerking met Flinders.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.