Esther Gemser

esther-gemser-2Wij snappen wel dat Chantal Janzen Esther Gemser bombardeerde als ‘young talent’ bij &C. Met haar herkenbare mix tussen pastel en neon, haar mix van verschillende technieken en haar abstracte voorstellingen die zowel rust als vrolijkheid uitstralen. Haar inspiratie put ze uit patronen, lichtval en kleurencombi’s en wij vonden het een eer om te horen dat ook ons blog en onze foto’s haar beïnvloeden. Esther tekent al sinds dat ze een mini was, we zien Danee haar wel achterna gaan. Via Instagram laat Esther je zien hoe zij experimenteert met verschillende soorten verven, kwasten en streken. Alleen de allerbest gelukte werken belanden uiteindelijk in haar webshop.

esther-gemser-1esther-gemser-3De schilderijen in houten baklijsten komen uit de nieuwe collectie van Esther. Voor een klein prijsje haal je een echte blikvanger in huis. En omdat ze zoveel verschillende kleuren gebruikt, zit er altijd wel tint in die precies bij jouw bank of muur past. Je kunt ook altijd je wensen doorgeven en een schilderij op maat te bestellen.

esther-gemser-1esther-gemser-2Wij mochten onze favoriete kleuren doorgeven en daar is ze fanatiek mee aan de slag gegaan. Roze speelt een hoofdrol en de vlakjes goud, fluor, wit en donkerblauw versterken. We beloofden gisteren via Instagram al een verrassing, vandaag is het moment daar om te onthullen dat wij een exemplaar van Esther haar nieuwe collectie mogen weggeven. En dat is wel echt superbijzonder, want ze vliegen als warme broodjes haar shop uit. Via ons profiel op Instagram vind je alle details van de give away. Maar omdat we het zo leuk vinden dat jij de moeite nam om dit blog te bezoeken, kun je hier een reactie achterlaten voor een extra winkans! GIVE AWAY GESLOTEN!

esther-gemser-3Dit blog maakten we in samenwerking met Esther Gemser: superbedankt voor je prachtige kunstwerken!

28 Comments

 1. Ooooh! Ik volg haar al een tijdje en een mooi schilderij van haar staat echt hoog op m’n wishlist. Helaas gooide een lekkage onder de vloer roet in het eten... dus moet nog even wat langer watertanden bij haar Posts op insta. Tenzij ik natuurlijk win (doet een schietgebedje)!!
 2. Wauw te gek. Wij zijn voor ons nieuwe nieuwbouw huis waarin alle klusjes bijna af zijn nog opzoek naar kunst. Dit zou het echt heel goed doen aan de muur.
 3. Ik geniet altijd zo van jullie mooie, kleurrijke foto’s! En wat stralen de kunstwerken van Esther in jullie interieurs! Ik doe mee hoor met de giveaway, super tof!
 4. Wat zijn Esthers schilderijen ontzettend mooi! Ze stralen zo veel vrolijkheid en optimisme uit. Wat zou ik er graag eentje van willen hebben!
 5. Wauw ik ben dubbel fan! Zowel van jullie als van het werk van Esther. Wij wonen nu in een tijdelijk huisje totdat onze woning wordt opgeleverd. En wat zal een mooi nieuw schilderij daar shinen! Van de kleuren die zij gebruikt in haar werk maakt mijn hart telkens weer een sprongetje.
 6. Leuke kleuren en krijg zin in een lente achtinge restyling en opruimen hihi! Vrolijk, fris, pittig, lijkt me leuk voor bij een neon oranje stof die ik nog heb. Misschien een kussentje maken voor op de pastel groene bank...
 7. Ik doe hier gewoon nog een keer mee hoor meiden. Zou hem zo graag een mooi plekje geven in mijn nieuwe huisje... dikke kus
 8. Mooi! Ik houd zo van kunst in huis, vooral items waar naar je uren kan kijken en steeds wat anders ziet. Dit zijn een top aanwinst zijn!
 9. Zou geweldig zijn om te winnen! Helemaal nu ik voorlopig veel thuis ben met mijn dochtertje van nu precies 2 weken. Weet ook zeker dat zij dit straks prachtig gaat vinden
 10. Ben helemaal verliefd op de werken van Esther. Zoy het een eer vinden om zo'n mooi schilderij in mijn huis te mogen ophangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op:
vanaf 1 januari verzenden we alleen nog op maandag!

X
 • Geen producten in de winkelwagen.