en dat maakt weer 10!

10-weken-vt-2En alweer 10 weken vtwonen zijn omgevlogen (stiekem hebben we er al 13 gepubliceerd sinds onze laatste compilatie). We tipten nieuwe merken, deelden fijne winkels met je, lieten je zien hoe wij een kleur in ons interieur gebruikten. Piet Hein Eek is altijd een heerlijke plek om te zijn. Niet alleen om te lunchen, vooral ook om de beste designitems te scoren en inspiratie op te snuiven.

geel3Dat wij dol zijn op behang, is voor jullie geen geheim meer. Wij deelden onze favorieten, met zowel onze huiskamers als de kinderkamers in de hoofdrol. Geel was vroeger een ‘no go’, terwijl wij er nu juist dol op zijn. In ons blog over deze zonnige kleur zie je dat wij vooral heel dol zijn op de ouderwetse spekjes-combinatie roze met geel.

10-weken-vt-3Grappig om te zien dat we ineens best veel konijnen in huis verzamelden: van beddengoed tot keramiek en van kinderkleding tot een vakantiesouvenir. En taarten aan je visite presenteren doen wij tegenwoordig met veel trots van onze designschaal van Mooi Goed. De oplettende lezer zag de schaal al terug bij onze Victoria Spongecake (je kan nog meedoen!).

10-weken-vt-1kopje3Onze koffie drinken we tegenwoordig uit onze eigen bedrijfsmok – al is die term wel erg denigrerend voor dit sierlijke en verfijnd mokje van Suzan Becking.

orange-or-red-prchtg-2De plaids en kussens van Orange or Red zijn er gelukkig niet alleen in oranje en geel, alhoewel: Marieke van Heck koos prachtige tinten. Prachtig gemaakt en heerlijk zacht. Studio Hamerhaai maakte een toffe knijperlamp en de nieuwe collectie van het designlabel Puik Art is er weer eentje om van te smullen.

10-weken-vt-4Tenslotte tipten we nog ‘good old’ Loods 5 om te shoppen. Al je lievelingslabels onder één dak. Hopelijk genoten jullie van onze blogs. Ze zijn te lezen via de website van vtwonen en we verzamelen ze inmiddels ook op onze eigen site omdat er zoveel echt PRCHTG’s tussen zit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *