een kruk met dahlia’s

kruk-ferm-living-2Op sommige dagen zouden wij onze pakketjesbezorgers wel kunnen omhelzen! De dag dat er én een hele grote doos van MisterDesign én eentje van FAM Flower Farm werden bezorgd was er zo eentje. We konden dit jaar helaas niet naar Lisse afreizen – vorig jaar wel en die foto’s maken ons nog steeds blij – en grapten tegen Marlies en Linda dat ze dan maar gewoon een grote bos in een doos moesten stoppen en op de post richting ons moesten sturen. Zo geschiedde. Ze waagden de gok en zoals je kunt zien, kwamen de dahlia’s in al hun prachtigheid veilig aan in Brabant. En toen dus die andere doos. Met daarin de stijlvolle, altijd handige, stabiele kruk van Ferm Living, namelijk de Ferm Living Herman Stool kruk.

kruk-ferm-living-1Wij kozen voor de variant met een zitting met een Forbo linoleum laag in bordeauxrood en gepoedercoate donkerblauwe metalen poten. Althans, de beschrijving zegt dat ze blauw zijn, wij vinden ze meer diepgrijs. Herman Studio nam het ontwerp voor zijn rekening. De studio die verantwoordelijk is voor een hele serie Ferm Living Accessoires en de bekende Herman stoelen. Zij werken graag met contrasten: mannelijk naast vrouwelijk, dus sterk en elegant in hetzelfde product. Dat is ook duidelijk terug te zien in kruk Herman. Minimalistisch en strak, maar wel met een ovale zitting en ranke pootjes. De kruk is stapelbaar en dat maakt het extra leuk om voor verschillende kleuren te gaan sparen want zo’n stapeltje dusty blue, charcoal en bordeaux is natuurlijk wel echt een droom.

kruk-ferm-living-3In de badkamer grepen we steeds mis wanneer we even snel een handdoek kwijt wilden. Het bad werd hierdoor een soort vergaarbak waar allerlei doeken overheen werden gedrapeerd. Zo zonde, want dat oogt meteen rommelig. Met een stapeltje schone was erop staat Herman nu handig te zijn – en wanneer iemand even snel zijn veters wil strikken, wordt datzelfde stapeltje even op de grond geparkeerd.

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign. En we bedanken de meiden van FAM Flower Farm natuurlijk voor de prachtige bos dahlia’s.

2 Comments

  1. Om superblij van te worden, zo'n vrolijke bos! Waar ik zo benieuwd naar ben is welke soorten erin zitten. Er staan er zoveel op de website van Fam! Kunnen jullie, of de dames van Fam, daar iets over zeggen?
    • Hi Collette! Die meiden van FAM Flower Farm zijn super behulpzaam. Als je die mailt of via instagram een berichtje stuurt, helpen ze je op weg. Ze kozen extra sterkte soorten uit om te versturen, en dat was dus een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.