een frisse start

B016-1Een latte macchiato van versgemalen bonen en een lila hyacintje (of je haat de geur, of je bent er dol op). Schone mooie theedoeken en een nieuw kookboek vol gezonde inspiratie. Een laagjespudding van chiazaad uit dat boek en amaryllissen die zullen gaan verrassen in hun uitbundige bloei.

Frisse start - 2x staandAllemaal geluksmomentjes in dit fonkelnieuwe jaar dat nog als een onbeschreven blad voor ons ligt. Heerlijk zo’n frisse start! Waar werd jij blij van deze eerste dagen van het nieuwe jaar?

10 reacties op “een frisse start”

 1. Heerlijk en waar! Hier mijn geluksmomentjesVan uitwaaien op het strand en met tintelende vingers een warme beker chocomelk drinken.
  Mijn zoon (3) die naast me in bed komt liggen en zucht mama ik hou zo veel van jou!
  En die lege bladzijdes voor me voor elke dag van het jaar die ik dit jaar echt zelf ga invullen.

  1. Heerlijk! De grootste charme van de winter: binnen opwarmen. En wat kindjes teweeg kunnen brengen 6 woorden.. Daar kan niks tegenop inderdaad. Leuk dat je dit met ons deelde <3

 2. Mijn puberzoon (bijna 13) die voor de uiterlijke schijn erg stoer en afstandelijk tegen me doet, maar in z’n sms’jes heel lyrisch beschrijft hoeveel hij wel niet van me houdt…onbetaalbaar.

 3. Het heerlijke weer van vandaag, zon, koud en mooie luchten! Een heerlijke wandeling met mijn grote liefde en nu heerlijk binnen genieten van zelfgemaakte groentensoep met ballen ! En nog een heel jaar voor me….heerlijk

 4. Prachtige foto’s!!! En mijn geluksmomentjes kun je vast wel raden 😉
  Plus een reepje chocola, een goeie serie en een dagje he-le-maal niks in het vooruitzicht en dan het liefst met een zonnetje erbij 🙂
  We hopen op veel geluksmomenten en -dagen in 2015!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *