dubbelzien: rotary tray

B003-dubbelzien-2Onze koffie met veel melk, onze interieurs met kastjes en hoekjes die we meerdere malen per week veranderen (en nu na kerst nog iets vaker, zo fijn een fris en kerstloos huis!), de vazen op die kastjes vol met de meest uitbundige bloemen, oude meuk gecombineerd met strak design, roze naast groen en de producten op onze wishlists overlappend.

Cactus - staandSteeds weer ontdekken we ‘hé, heb jij die ook?’ -items in elkaars huis. Wel nét in die andere kleur waar je zelf ook over twijfelde of  nét op een manier gecombineerd zoals je die zelf nog niet bedacht. Zoals deze lieflijk roze Rotary Tray van Vitra. Hij is in allebei onze huizen al op allerlei manieren voorbijgekomen: met beeldjes, vazen, verse bloemen, kerstballen, kaarsen, een ieniemieniekerstboompje en zoals op de foto’s: met mooi gemixt keramiek en bloemen en met stoere cactusjes.

B003-dubbelzien-1De soms bijna onmogelijk te onderscheiden lijn tussen schaamteloos imiteren/inspireren en ergens je eigen draai aan geven blijft een spannende. Des te leuker om eens naast elkaar te zetten hoe exact hetzelfde ook rigoureus anders kan ogen.

Cactus - liggend

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.